Mit tegyek? (Bővebben lent)
Valaki ajánlotta nekem az allábbi oldalt: [link] , kiszámitottam,hogy milyen melltartó kell nekem de az jött ki, hogy 70A de ahogy néztem a képeket láttam,hogy ez nagyobb az én méretemnél.
Ha jol mértem mell alatti körmenet:69cm,mell bőség:71cm.
Nagyon kicsi a méretem.Hogy számitsam ki,hogy mennyi a méretem? 13/L

nem bántásból mondom, de szerintem ekkorára totál fölösleges a melltartó, plusz nem is létezik ekkora. szerintem hordj csak simán olyan fehérneműszerű topot. és ne aggódj, mert csak 13 vagy, még csak ezután nő!
22L

van 65/A-s melltartó is, meg 70/AA-s, de az csak kevés helyen kapható. de pl auchanban van, a kislány ruháknál.
a 70/A tényleg nagylenne neked, mert az oké h a mell alatti méreted az már megvan 70, viszont a melled akkora mint a hátad. a számozásnál, pl70/A a 70 a mell alatti méretet jelenti, az A pedig a kosárt. namármost 71 centis mellre az A kosár nemjó.

nyugi, bőven lesz még ilyen! :))
én 14-15 éves koromban tudtam csak elkezdeni rendes melltartót hordani, mikor az osztálytársaim többsége már réges-rég ilyet viselt, de azóta meg... csak 16 éves vagyok, elég vékony, de nem csak az alkatomhoz képest nem túl kicsik...
te is soványka vagy? :)
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!