Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? (Bővebben lent)

Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Valaki ajánlotta nekem az allábbi oldalt: [link] , kiszámitottam,hogy milyen melltartó kell nekem de az jött ki, hogy 70A de ahogy néztem a képeket láttam,hogy ez nagyobb az én méretemnél.

Ha jol mértem mell alatti körmenet:69cm,mell bőség:71cm.

Nagyon kicsi a méretem.Hogy számitsam ki,hogy mennyi a méretem? 13/L

2010. febr. 2. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

nem bántásból mondom, de szerintem ekkorára totál fölösleges a melltartó, plusz nem is létezik ekkora. szerintem hordj csak simán olyan fehérneműszerű topot. és ne aggódj, mert csak 13 vagy, még csak ezután nő!

22L

2010. febr. 2. 12:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen de van olyan bluzzom ami egy pict rám feszül és kicsit hüjén néz ki ha azt veszem fel. Melyik a legkisseb méretű melltartó?
2010. febr. 2. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:
70A a legkisebb melltartó, és valószínűleg ezért is dobta ki ezt a kalkulátor. Neked még az is nagy. Vegyél topot, direkt erre találták ki.
2010. febr. 2. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:

van 65/A-s melltartó is, meg 70/AA-s, de az csak kevés helyen kapható. de pl auchanban van, a kislány ruháknál.

a 70/A tényleg nagylenne neked, mert az oké h a mell alatti méreted az már megvan 70, viszont a melled akkora mint a hátad. a számozásnál, pl70/A a 70 a mell alatti méretet jelenti, az A pedig a kosárt. namármost 71 centis mellre az A kosár nemjó.

2010. febr. 2. 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
A legkisebb a 65/A, de szerintem eleg egy topp is, meg varj a melltartoval.
2010. febr. 2. 14:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... Láttam az osztálytársaimnak olyan melltartót hogy egészen kicsi a kosara. Lehet hogy hülyének tartótok de szeretném ha lenne akkor mellem hogy a 70/A s melltartó jo legyen nekem...
2010. febr. 2. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:

nyugi, bőven lesz még ilyen! :))

én 14-15 éves koromban tudtam csak elkezdeni rendes melltartót hordani, mikor az osztálytársaim többsége már réges-rég ilyet viselt, de azóta meg... csak 16 éves vagyok, elég vékony, de nem csak az alkatomhoz képest nem túl kicsik...

te is soványka vagy? :)

16/L

2010. febr. 2. 20:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen én is sovány vagyok.
2010. febr. 4. 19:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!