Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezt a kérdést igazából azoknak...

Ezt a kérdést igazából azoknak a lányoknak tenném fel akiknek 13-14 éves korukban vagy után jött meg az első menstruációjuk?

Figyelt kérdés
Ti már vártátok,mármint én úgy voltam vele hogy az összes oszt.társamnak(mármint a lányoknak :D )megjött már.És hát sokszor rámtört a nagy aggodalom,hogy mivan ha nekm valami bajom van és nem fog megjönni,meg ilyenek és amikor megjött akkor nagyon boldog voltam és utána már teljesen büszke is mivel hogy nagylány vagyok.És most!!Mostmár annyira nem izgat mert nekem eléggé szokott fájni a hasam bezzeg akkor amikor nem volt meg akkor meg sokszor azt kívántam hogy bárcsak jönne meg és azt sem bánnám ha nagyon fájna a hasam.De az mondjuk nem változott hogy már jobban tekintem magyam tininek mint kislánynak,és hat az sem egy rossz dolog amikor a barátnőimmel bezsélgetek és egyszer csak elkezdenek mondjuk a betétekről beszélni és nem érzem magam kellemetlenül hogy én ehez még úgymond kislány vagyok!!Na de konkrétan az a kérdésem,hogy ti is így voltatok/vagytok vele??? Előre is köszi!

2014. dec. 16. 18:30
1 2
 11/13 anonim válasza:
Most lehet nevetni fogsz. Én sírtam amikor először megjött. :D 12,5 voltam. NAGYON NEM AKARTAM XD
2015. jan. 3. 23:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti ,én is sírva fakadtam ,de nem tudom miért.Talán azért mert megilyedtem! :D
2015. jan. 4. 15:08
 13/13 anonim ***** válasza:

13 és fél voltam

az osztályból nem én voltam az utolsó, de már eléggé a "mezőny" végén jártam

Szerettem volna, hogy megjöjjön, de nem paráztam rá. Aztán otthon megjött

Nagyön örültem, és nekem azóta sincs gond, nem fáj semmim, nincs hangulatingadozás, semmi :)

2015. máj. 7. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!