Az ikerlányoknak (egypetéjű) egyszerre jön meg az első menstruációjuk?
lol
megint egy értelmes kérdés....
ezek szerint egyszerre vesztik el a szüzességüket, mennek férjhez, halnak meg...
Aha, értem már.
Mint ahogy írták, rengeteg dologtól függ.
De a szervezetük mégis csak hasonlóan fejlödik, és ennek a férjhez menéshez és ilyesmikhez semmi köze....
Azt szokták mondani hogy a lánynak kb. annyi évesen jön meg a menstruációja mint az anyjának, akkor ez egy ikerpárra pláne érvényes...
Hát testvérek között is szokták mondani, hogy kellene legyen hasonlóság.. ezzel szemben tesómnak mindig is megjött napra pontosan már kb 14éves kora óta, nekem folyamatosan késik, rendszertelen.
De ha az Anya-Lánya viszonyt említeném: Anyumnak több vetélése is volt, mire végül császármetszéssel világrasegítettek. Nővéremnek az első terhessége egy könnyű, gyors természetes szüléssel zárult.
De persze, biztos ugyanakkor jön meg nekik...... Neked van ikertestvéred, és ezért érdekel ez ennyire, vagy csak nincs jobb dolgod? :)
Szóval...nekem van egy ikertestvérem de SOHA NEM JÖTT MEG NEKÜNK EGYSZERRE CSAK NAGYON RITKÁN{véletlenül}, sőt még a legelső is nekem 7 hónappal késöbb jött meg. Na jó ez attól még nem azt jelenti, hogy más ikerlányoknél is igy van mert azt nem tudom.
16/L
A Dokik vígjátéksorozat (mégpedig nem is akármilyen), az nem zavar?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!