Mi lehet a baj? Valaki?
Figyelt kérdés
januar 15.en rendesen megjott a mensim, tartott kb 5-6 napot majd elmult,
aztan 24.en reggel ujra megjott csak ugy es ismet tartott 5 napot,
.. gondoltam inkabb abba hagyom a fogamzasgatlo szedeset, es ma reggel megint megjott
feliratkoztam nogyogyaszhoz de csak februar 13.an tud fogadni, addig gondoltam megkerdezlek titeket
nem vagyok felfazva, a tabit 1 eve kezdetm szedni
elore is koszi
22_L
2010. febr. 1. 22:26
1/3 anonim 

válasza:

Ha valaki abbahagyja a fogamzásgátló szedését megjön a menstruációja. De az a köztes állapot nem tetszik. Lehet felborította a hormonháztartásodat. Legjobb lenne ha már holnap eltudnál menni nőgyógyászhoz. Vagy legalább a jelenlegitől kérd ki a véleményét, akár csak telefonon is.
2/3 anonim 

válasza:

ha nem pontosan szeded a fog.gátlót, hanem mindennap más időben, vagy elég gyakran akkor többnapos menstruáció léphet fel. tudom, mert nekem is ugyanez volt, 3 héten keresztül folyamatosan menszeszeltem, nem hazudok 3 héten keresztül, mert gyakran vettem be egy órával később. azóta már időben szedem és nincs semmi gond, de nem árt a nőgyógyász :)
3/3 A kérdező kommentje:
akkor lehet az a baj, mert nem mindig ugyan abban az oraban vettem be..
koszi a valaszokat!
2010. febr. 2. 17:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!