Miért lesz "halszagu" a puncim ha?
azt vettem észre ha pl nm mosakodok vagy 2 3 napig vagy nagyon megizzadok akkor ilyen halszagú ez miért van mármint hogy lehet halszaga egy embernek? lehet azért mert minden élet a tengerből jött és akkor ez kiérzik rajtam szerintetek?
(nem vagyok se gombás se semmi)
1: totál hülye vagy
2: összefogsz kapni valami nagyon csúnya fertőzést
3: te tényleg a tengerből jöttél, mert egy csikóhal agya szorult beléd.
Azért, mert igénytelen vagy. A végén nem csak büdös leszel, hanem kapsz egy fertőzést is.
Nem hiszem el, hogy valaki annyira lusta legyen, hogy ne mosakodjon, valahogy meglehet oldani a dolgot. Rendszeresen mosakszok, ha sátorozni megyek és nem vagyok biztos benne, hogy lehet mosakodni akkor legalább intim törlőkendőt viszek magammal és lás csodát, nincsenek ilyen gondjaim.
Nő vagy, adj magadra!
Ha a büdös punára azt mondják halszagú,akkor a tiszta hal miért nem punciszagú?
És ha már az értelmetlen kérdéseknél tartunk:miért lusta valaki fürdeni?fürödni tök jó dolog!forró víz,finom illatú tusfürdő,hab is van,ha akarod
Ezért már igazán megéri bemászni,nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!