Miért halszagú a puncim?
Pár hónapja észrevettem, hogy halszagú a puncim.:( Ha odanyúlok a nadrágomhoz, akkor érzem a kezemen is a halszagot, nagyon kellemetlenül érzem magam emiatt.
Olvastam, hogy nőgyógyászhoz az első együttlétt után, 18 éves kor felett vagy ha súlyos nemi betegség áll fenn.
Nagyon aggódom, hogy nem-e valamilyen bakteriális fertőzés, mert egy oldalon azt olvastam.:S ! azt, hogy a clindamycin nevű tabletta állítólag jó rá.
Valaki segítsen!!! Csak normális válaszokat, ha lehet!!!
Köszönöm, 15L
Nőgyógyászhoz menj el, ha teljes vizsgálatot nem is tud csinálni kenetet tud venni.
Jól olvastad ez a kevert bakteriális vaginosis tipusos tünete.
El lehet menni nőgyógyászhoz akkor is, ha még szűz vagy. Anyukáddal beszéld meg és kérd meg, hogy kísérjen el. Sok szakrendelőben van direkt tini rendelés a számotokra.
Látatlanban nem lehet semmit mondani, de valamilyen fertőzés, gomba - én ilyesmire gyanakodnék. Nőgyógyászhoz bármikor nyugodtan elmehetsz, ha panaszod van, nincsenek ilyen kikötések, mint amiket te írtál. Én 10 évesen voltam először, amikor először megjött.
Szóval irány a nőgyógyász, az a biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!