Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya a puncim? (Többi lent)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya a puncim? (Többi lent) Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

nincs vele Semmi bajom. Csak egy : a vénusz dombom Olyan duci

és e miatt visszahúzódó típus vagyok inkább ...

Lapos hasam van . A combommal is meg vagyok elégedve.a melleim is szép teltek.

De Ezt Az egyet utalom a testemen .

2014. dec. 10. 08:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet ez olyan nagy baj. Nem hiszem, hogy bárkinek is feltűnne. Ha meg zavar, akkor hagyd meg fazonírozottra és akkor még kevésbé tűnik fel.
2014. dec. 10. 08:55
 2/24 anonim ***** válasza:
Az enyém is ilyen és ezt szereti benne a baràtom.
2014. dec. 10. 08:56
 3/24 nickx199 válasza:
Küldj képet privátba
2014. dec. 10. 08:57
 4/24 anonim ***** válasza:
Mutasd már! Erről kép kell!
2014. dec. 10. 09:01
 5/24 A kérdező kommentje:

Hó -hó -hó!!

Nyugi utolsó. Miért is kell?

2014. dec. 10. 09:04
 6/24 A kérdező kommentje:
Az első kettő válaszolnak Köszönőm
2014. dec. 10. 09:05
 7/24 anonim ***** válasza:
Egy dús szeméremdomb nagyon szexi. Sokkal inkább mint az egyenes. Szeretem ha egy nőnek domborodik ahol kell :D
2014. dec. 10. 09:12
 8/24 anonim ***** válasza:
94%

egyes emberek annyi "hibát" vélnek felfedezni magukon...hidd el nem az a baj, hogy ilyen a puncid, hanem az, hogy téged ez zavar!!! a párodnak nem ezzel lesz gondja, hanem azzal, hogy emiatt szégyenlős és feszült leszel...ez kb olyan mint sok nő problémázik a saláta puncija miatt, közben a barátjának vagy ez tetszik, vagy épp nem is foglalkozik vele...

van amikor a nő ezt gondolja:

"meghíztam, csúnya lettem, nem fog velem szeretkezni"

közben a férfi ezt:

"felszedett pár kilót, végre van rajta mit fogni, de jó segge lett, hú de megdugnám"

tudod van egy fontos dolog ami elengedhetetlen a jó kapcsolathoz: K O M M U N I K Á C I Ó !!!

2014. dec. 10. 09:13
 9/24 A kérdező kommentje:

Köszönőm. Ez nagyon sokat segített . Igazán hálás vagyok

2014. dec. 10. 09:18
 10/24 anonim ***** válasza:
mi az, hogy duci?? egy vénusz domb nem sík lapos, könyörgöm, te lány.. ha mellé nem vagy kövér, akkor semmi baj nem lehet vele. amúgy a fiúkat max a saláta punci zavarja, a vénusz domboddal tuti nem foglalkoznak, hogy mennyire 'duci'..
2014. dec. 10. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!