Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire gyakori lányoknál 16...

Mennyire gyakori lányoknál 16 éves kor után a magasabbra növés?

Figyelt kérdés
Nagyon alacsony vagyok 152 cm. Mennyi az esélye hogy növök még?

2014. dec. 15. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Semennyi. Általában csak olyan ritka esetekben fordul elő mellékhatásként, mikor pl a növekedési hormont serkentő tumora lesz valakinek.
2014. dec. 15. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Lányoknál ez a 16 év a felső határ, sokan 14 fölött már nem nőnek. Jobb, ha beletörődsz. Ha ez vígasztal egy kicsit: a jóból mindig keveset adnak. Én sem vagyok sokkal magasabb, ezzel szoktam viccesen elütni a témát, bár engem nem zavar különösebben. Meg kell tanulni úgy öltözni, ami optikailag inkább nyújtja az alakod. Sok fiúnak, férfinak tetszik az apró nő, ez nem ok az önbizalom vesztésre.
2014. dec. 15. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
23 éves korig tart a növekedés. Étkezz elégségesen, sportolj sokat, és a szervezeted kihozza magából a maximumot.
2014. dec. 15. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
3-aska, ez a fiúkra vonatkozik.
2014. dec. 15. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
40%

Rám ez ne mvonatokozik, hogy 23 éves korig nönek a fiuk

Én 14 éves koromba megálltam a növésbe 169/170 lettem fiú létemre...szóval megszivtam

2014. dec. 16. 16:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, :/ sebaj lesz ez még így se :D ment a zöld kéz
2014. dec. 16. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne keverjük össze a növekedést és a fejlődést. A csontozat növése 16-18 éves korban lezárul. A test fejlődése még 21-23 éves korig tart, de attól még senki nem lesz magasabb. Arról nem beszélve, hogy a növekedés nem állandó gyorsaságú, születéstől pubertás korig rohamsebességgel nő a gyerek, utána fokozatosan lelassul majd megáll.
2014. dec. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!