Mennyire gyakori lányoknál 16 éves kor után a magasabbra növés?
Figyelt kérdés
Nagyon alacsony vagyok 152 cm. Mennyi az esélye hogy növök még?2014. dec. 15. 12:13
1/7 anonim válasza:
Semennyi. Általában csak olyan ritka esetekben fordul elő mellékhatásként, mikor pl a növekedési hormont serkentő tumora lesz valakinek.
2/7 anonim válasza:
Lányoknál ez a 16 év a felső határ, sokan 14 fölött már nem nőnek. Jobb, ha beletörődsz. Ha ez vígasztal egy kicsit: a jóból mindig keveset adnak. Én sem vagyok sokkal magasabb, ezzel szoktam viccesen elütni a témát, bár engem nem zavar különösebben. Meg kell tanulni úgy öltözni, ami optikailag inkább nyújtja az alakod. Sok fiúnak, férfinak tetszik az apró nő, ez nem ok az önbizalom vesztésre.
3/7 anonim válasza:
23 éves korig tart a növekedés. Étkezz elégségesen, sportolj sokat, és a szervezeted kihozza magából a maximumot.
5/7 anonim válasza:
Rám ez ne mvonatokozik, hogy 23 éves korig nönek a fiuk
Én 14 éves koromba megálltam a növésbe 169/170 lettem fiú létemre...szóval megszivtam
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, :/ sebaj lesz ez még így se :D ment a zöld kéz
2014. dec. 16. 22:59
7/7 anonim válasza:
Ne keverjük össze a növekedést és a fejlődést. A csontozat növése 16-18 éves korban lezárul. A test fejlődése még 21-23 éves korig tart, de attól még senki nem lesz magasabb. Arról nem beszélve, hogy a növekedés nem állandó gyorsaságú, születéstől pubertás korig rohamsebességgel nő a gyerek, utána fokozatosan lelassul majd megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!