Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetek annak érdekében,...

Mit tehetek annak érdekében, hogy magasabbra nőhessek?

Figyelt kérdés

24 éves fiú vagyok, 170 cm. Tudom, hogy az az általános elfogadott álláspont, h már nem fogok nőni, de hátha valaki azért tud mondani valamit, ami érdekelhet.

Sok hasonló kérdésnél olvastam a sütőport, de arról a google semmit nem dobott ki... Arról esetleg valami vélemény, tanács?

2014. okt. 12. 11:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem vagy elégedett ekkora magassággal? Hiszen ez normális méret. Átlag. Miért lenne jó, ha 45-ös lábad lenne, és a villamoson bevernéd a fejedet ? Fogadd el magadat olyannak amilyen vagy. Gondolod a 150, vagy 160 magas pasasok nem próbáltak meg mindent? Látod sok futkos belőlük. Az emberi értéket nem magassággal mérik!
2014. okt. 12. 12:04
 2/8 manó1235 ***** válasza:
Állj ki az esőre és nősz majd mint a gomba :D Sütőpor ? te jó ég :D ezek gének meg amit örököltél.. :)
2014. okt. 12. 12:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Jó, én is sejtem, hogy nincs megoldás, de egy próbát megér alapon írtam. Nem nem vagyok elégedett, m fiúban ez k* alacsony, én is szeretnék tetszeni a lányoknak, én is szeretnék jó kiállást, hogy jól álljon egy öltöny, stb...

Nem értem miért kérdezgetitek mindenkitől, hogy miért akar magasabb lenni, nem tök egyértelmű?

2014. okt. 12. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Sütőpor? 24 évesen ennél több eszed lehetne...
2014. okt. 12. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor most nőként írom a következőket: a külső csak egy része az összképnek, és a magasság csak egy része a külsőnek. Nekem pl. a nyílt tekintet, barátságos arc fontosabb. Ráadásul én is alacsony vagyok, és nem szeretem, ha kitörik a nyakam, amikor beszélek a másikkal. Van egy férfi (sajnos már foglalt), akiért majd' meggebednék: alacsony, kopaszodik, és van egy kis hasa is, de kedves az arca, rendkívül intelligens, magasan képzett, és ami számomra még fontosabb: jó ember, és nemcsak azzal viselkedik tisztességesen, aki vissza tud ütni, vagy akitől akar valamit.
2014. okt. 12. 12:14
 6/8 manó1235 ***** válasza:
a volt barátom is kb ilyen magas lehetett mint te és nagy szoknyapecér a mai napig mert van beszélőkéje :D
2014. okt. 12. 12:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Megértelek. Én 27 éves vagyok és 14 éves korom óta nem nöttem semmit sehova !!! Nők átnéznek rajtam, nem tekintenek férfinak. Az a legnagyobb baj, hogy a nők is félfejekkel magasabbak nálam. Nem is tudom szavakba önteni, hoyg milyen rossz érzés alacsonynak lenni. Amikor megtetszi kegy nő és ne mtudok odamenni hozzá mert magasabb mint én...túl kell tennem magam rajta. Vagy az hogy látom a szeméből hoyg jó lennék csak alacsony vagyok...vagy a másik, hogy még rám se néznek, levegőnek tekintenek a magasságom miatt.

169/170 cm magas vagyok és pokol az életem. Még az ellenségemnek se kívánnám.

2014. okt. 29. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem a magasságod miatt néznek át rajtad, amúgy meg vannak alacsony lányok, próbálkozz azoknál. Én 170 cm vagyok, de akárhová megyek kb. minden lány alacsonyabb nálam egy fejjel...
2014. nov. 1. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!