Suliorvosnál Nektek is bugyira kell vetkőzni? Miért nem maradhat a melltartó és a nadrág? 18L
Ezt a témát már átbeszélték komolyabban.
18 éves fiatal nőket nem kellene levetkőztetni. Ennyi idős korra már minden szemmel észrevehető testi hibát észrevettek, azonban ez megalázó.
Én nem igazán támogatom..
Ne vedd le!!!
Nem kötelező csak kényelmesebb az orvosnak.
Mond hogy nem veszed le de amúgy minden más vizsgálatot örömmel veszel, persze.
Éljen az ellenállás!
Az a gond, hogy 1 darab nőt aki még kb. gyerek, teljesen befolyásolni tudnak még. Az egy dolog, hogy ő nem akar stripteaselni a suliban (pedig, hmmm) de ha egyedül van ezzel, úgyis ráveszik.
Én kívánom, hogy érvényesítsd az alapvető jogaidat a józan ész nevében, melletted állunk sokan :)
Én sem értem mért van erre szükség,nálunk úgy volt hogy nadrág,zokni és polóba mentünk be egyesével a dokihoz,ott a zokniból kiléptünk ha lúdtalpat akarta megnézni és kész is,a nadrágnak meg elég volt csak a szárát felhúzni,meg elég volt ha levettük a poló alul a melltartót és csak felhúztunk a polónk,de nem kellett egy bugyiba mászkálni,meg hajolgatni az tényleg elég ciki.
De gondolj bele milyen égő srácoknak azoknak meg sok helyen még a boxert is levetetik és hátra kell húzkodni a fitymájuk,van ahol akár több fiút is behívnak egyszerre,és sok kis nyúl nem mer szólni hogy bocsi de nem,náluk a suliba a fiúk nemet mondtak és nem lett belőle ügy..Na nekik aztán tényleg égő.Pedig nem is kötelező az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!