Vannak tapasztalataitok a cickafark tea mellékhatásaival kapcsolatban?
Kedves Válaszolók!
Régóta menstruációs panaszokkal küzdök, ez volt az ok, amiért elkezdtem az antibébi tablettát. Dienillét szedek július óta, csakhogy a hatása enyhült, hangulatingadozásaim maradtak, fejfájás, hasfájás, stb. Drogériában beszereztem 2 csomag cickafark teát és ámulok-bámulok a hatásán. Naponta vagy minden másnap megiszom egy fél literes bögrényit (1 filtert teszek bele). Ez teljesen megszüntette az erős izzadást és a fájdalmakat az adott időszakban.
Csakhogy az előző ciklusomnál furcsaságot tapasztaltam: Az utolsó tabletta utáni 2. napon szokott megjönni, de az későbbre tevődött. Persze végül megjött a 3. napon, minden rendben volt.
Viszont jelenleg az utolsó tabletta utáni 4. napon vagyok és semmi. Félek, hogy a teával összezavartam a hormonháztartásomat. Szerintetek aggódjak? Hál' Istennek a terhességet kizárhatom, mert távkapcsolatban vagyok párommal. Viszont e hónap 27-étől haza látogat. Lesz e ennek a teázásnak valami hatása a tabletta hatására? Ha most mindent abbahagyok, akkorra már érvényesül biztosan a fogamzásgátló effekt?
Elolvastam a Dienille betegtájékoztatóját és ott csak az orbáncfűt írták, de más forrásokból már hallottam róla...
PS: Azért minden nap ittam, mert nem tudtam, hogy a menzeszhez hogyan állítsam és azért nem fájdalom csillapítót használok, mert nekem elég az antibébi is, nem szeretem magamat gyógyszerekkel szennyezni... A kérdés azért is lett fontos most, mert latexallergia miatt előre el kéne tervezni a kiegészítő védekezési módszert.
Előre is köszönök minden választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!