Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nem jött még meg azt...

Ha nem jött még meg azt hogyan lehet előrébb hozni mert má mindenkinek mgejött az osztályba?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 19:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem lehet előre hozni.kérdezd meg anyudtól neki hány évesen jött meg.neked is kb akkor fog.
2010. febr. 1. 19:39
 2/12 anonim ***** válasza:

Istenem...ne azt nézd már h mindenkinek megjött az osztályban.. na és?? Hidd el nem kellemes dolog. Örülj neki, h neked még nem jött meg.

17/L

2010. febr. 1. 19:42
 3/12 anonim válasza:

Van már fehér folyásod????Az az hogy átlátszó vagy fehér nyálka van a bugyidon vagy a puncidba.Ha az van akkor meg fog jönni hamarosan.11 éves vagyok és van fehér folyásom de még nem jött meg!!Beletelhet 2 hónapba vagy egy évbe is hogy megjön utána nekem is már van 3 hete és még nem jött meg(nem is várom).Kiszámíthatatlan, hogy utána mikor jön meg!!Örülj, hogy gyerek lehetsz még én is örülök!!Nyugi egyszer meg fog jönni!!Hány éves vagy???? Hányadikos???Van akinek gimibe jön meg!!!

11/L

2010. febr. 1. 19:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem lehet előre hozni.De örülj annak hogy még nincs.Így például nyáron még tudsz menni strandra,vízbe.De ha majd megjön és főleg az elején kiszámíthatatlan lesz.Persze nem minden esetbe de,nálam ez történt

15/L

2010. febr. 1. 19:58
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem akarok én most senkit se cseszegetni, de az itt kérdező emberkék, akik a mensiről, a mellük növekedéséről és a magasságukról kérdezgetnek abba nem gondolnak bele, hogy ők ezt így örökölték és kész! Lassan kiborítanak azok a kérdések, h csúfolnak emiatt meg amiatt amik olyan dolgok, h úgy se tőled függ, h mekkora vagy? mikor jön meg? és ehhez hasonlók! Az egy dolog, h már mindenkinek megjött és kitérdekel biztos meg fog jönni ha jól olvastam valahol 17 éves kor után kell orvoshoz fordulni ha még nem jött meg addig no probléma! Engem tudod miért csúfoltak azért, mert egy gyerekkori baleset következtében megégtem a kezem a lábam elég látható na gondold el minden nap azt hallgatni, h rodhadt kezű meg félnek megfogni a kezed, mert azt hiszik valami földönkívüli vagy! Ilyenkor gondolj bele, h melyik lenne a jobb! Inkább csúfoltak volna azért mert pici a mellem bár nem volt az v azért, mert nem jött meg de azért se, mert elég korán megjött! Kicsit kifakadtam, de unom már a sok hülyeséget, h mivel lehetne megnövelni a mellem, hogyan tudnám előrébb hozni a mensimet és bár égi meszelő a kérdező mégis kétségbe van esve, h fog-e még nőni! Nem a kérdésre válaszoltam nyugodtan le lehet pontozni, de ha tetszik ha nem ez van és kész!
2010. febr. 1. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:
20:32es: teljesen igazad van. Ment a felpontozás
2010. febr. 1. 21:52
 7/12 anonim ***** válasza:

én is felpontoztam és igaza van

amúgy rohadtul utálom a mensit minden hónapban

örülj amíg nincs neked...

2010. febr. 1. 22:09
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
én meg lepontoztam!!
2010. febr. 1. 22:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező és "sorstársai"! Ne higgyétek, hogy attól, hogy Ti nem akkor menstruáltok, mint a többi lány az osztályotokban, kevésbé értékesek vagytok! Ez nem ezen múlik!
2010. febr. 2. 06:06
 10/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy most le fogtok pontozni, de nem érdekel. A Kérdező 11 éves, még nem rendelkezik olyan sok infóval, hogy minden kérdésére tudja a választ. Épp ezért nem fikázni kellene, hogy "Jaj, de elegem van az ilyen kérdésekből!" stb., hanem a kérdésre válastolni mindenféle személyeskedés nélkül.

A Kérdezőnek üzenem, hogy sajnos nem lehet siettetni az első menstruációt, van, akinek csak 15-16 évesen jön meg. Légy türelemmel, attól Te nem vagy rosszabb, hogy Neked még nincs meg.

24/L

2010. febr. 2. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!