Én 12éves vagyok és még nem jöt meg sokhelyen olvastam h ez nem olyan rosz de nekem már az osztályba szinte mindenkinek? Kicsi is a mellem meg vékony is vok ezért sokat szekálnak a bnőm meglepődött mikor megkérdezte h megjött-e és én azt mondtam nem.
Nem egyszerre fejlődtök. Ne csodálkozz ezen, nem érten hogy miért lepődött meg, egyszerűen későn érő típus vagy és kész amúgy nekem sem jönn még meg :)
12/L
Az h 12 évesen még nem jött meg az teljesen normális, ugyanis vannak korán meg későn érő emberek.
A későn jelethet kb 13-14 évet is, szóval nyugi :)
Ja mielőtt kérdeznéd fiú vagyok, csak tanultam :)
Ez nálunk is téma volt régen...Azok a lányok akiknek megjött, azok mindig dicsekedtek vele, és kikérdeztek mindenkit, hogy "na, neked megjött-e már? Mert nekem igen"
Nyugi, semmi baj azzal hogy neked még nem jött meg, azzal meg végképp, hogy kicsik a melleid. Fognak még nőni. A menzeszed meg bármikor megjöhet, ne izgulj! :)
21/L
Nyugi, hamarosan meg fog jönni. Engem is idegesített, amíg nem jött meg, de a barátnőmnek már megvolt, hiába mondták hogy örüljek. Aztán megjött a 13. szülinapom előtt 1 hónappal, de akkor már nem örültem neki. :)
Fura, hogy ilyen sok lánynak megvan az osztályodból, nálunk úgy 13 évesen jött meg a többségnek, de van akinek 14.
16/L
Valószínűleg későn érő vagy. De az, hogy nagyon sovány vagy, az baj. Mert az késleltetheti. Sőt, a nagyon vékony lányok gyakrabban lesznek meddők!
Amúgy van már fehérfolyásod? Az olyan, hogy a bugyidban fehér, vagy átlátszó "trutyi" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!