Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szeretkezéssel a méhrák ellen?

Szeretkezéssel a méhrák ellen?

Figyelt kérdés

Még régebben olvastam, hogy azoknál a nőknél, akik elváltak, vagy özvegyek és már nem élnek szexuális életet, sokkal gyakoribb a méhrák. Az orvosok is bebizonyították, hogy használni kell minden szervünket, hogy ne legyünk rákosak.

Az lenne a kérdésem, hogy az óvszerrel történő szex is megelőzi a rákot? Vagy óvszer nélkül kell, mert az ondóban van valami anyag, ami jót tesz?

Köszönöm előre is!

2014. dec. 9. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Sehogy nem előzi meg a rákot! Ha ez igaz lenne, akkor aki ribi, az nem lenne rákos.
2014. dec. 9. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
A méhnyakrák meg azoknál gyakori, akik gyakrabban váltják a partnereket, vagy több is van egyszerre, esetleg biszexuálisok.
2014. dec. 9. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért ha belegondolunk, a rendszeres szexuális élet jó párkapcsolatot is jelent, és így jó lelki állapotot is, ami mindenképp csökkenti a rák kockázatát. Én hiszek benne, hogy használni kell, és az bizonyos értelemben "véd"-het a ráktól, pontosabban csökkentheti a lehetőségét. Az óvszerrel történő jó szex valószínűleg ugyanolyan hasznos! ;)
2014. dec. 9. 21:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Itt most arra gondoltam, hogyha az embernek 1 partnere van végig, és vele óvszerben / óvszer nélkül szexel.
 5/10 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak nagyon köszönöm! :)
 6/10 anonim ***** válasza:
2014. dec. 9. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Inkább az óvszeres szexre szavazok, ugyanis a fogamzásgátlók sem a legbarátságosabbak a szervezetre nézve.

És szerintem baj nem lehet, ha sokat szexelsz, bizonyítottan sokkal több előnye van mint hátránya.

2014. dec. 9. 22:33
 8/10 anonim ***** válasza:

nem biztos, hogy azoknál gyakoribb, akik gyakran váltják a partnert, de lehet hogy ők gyakrabban járnak vizsgálatra nem?

2014. dec. 9. 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom, hogy minden h.lyeségnek ne dőlj már be!
2014. dec. 10. 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:

6.nak

Az elvált középkoru nőknél pont nem azért gyakoribb mert nem használják, hanem azért mert több partnerük lehet, mint férjezett korukban. (legalább is a tisztességesnél..)

Inkább a dohányzást kellene komolyan venni, valóban!

2014. dec. 10. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!