Menstruacios fajdalom ellen/enyhitese?
Ha rendszeresen mozogsz, sportolsz, akkor a fájdalmak nagysága csökkenhet, mert erősebb a szervezeted.
Én még azelőtt veszek be görcsoldót, Mielőtt nagyon elkezd görcsölni, fájni, mert van esély a megelőzésre nálam -ezt ki kell tapasztalni, ki,él hogy. Nem akarom magam én se gyógyszerezni, de erős fájalmaim tudnak lenni még most is.
A fogamzásgátló tabletta tud segíteni ebben is-én mellékhatások miatt nem szedtem.
Ami nálam bevált:
langyos zuhany-nincs ennél jobb b sajna nem mindenhol elérhető.
cseresznyemag párna-meg lehet melegíteni, és a hasadra tenni, ez is csillapít, régebben fedőt melegített édesanyám a gáztűzhelyen, és azt tekerte be rossz, régi törülközőkbe, aztán rá a hasra.
Kipróbálhatod a kávét, teát, valakinek beválik, én hánytam tőle. :S
Ha vmi melegebb takarót, ruhát magad köré tekersz, az is jól tud esni.
és Állítólag, ha szül az ember lánya, iw javul a helyzet.
Sajnálom, de nem tudok sok jóval kecsegtetni, 28 évesen még mindig megszenvedek vele én is.
Kezdj el valamit rendszeresen mozogni, az a legjobb -én sajnos nem vagyok elég elszánt hozzá.
Minden jót!
Elso valaszolo, koszonom szepen. A melegvizes palack regebben bevallt, mar nem annyira. Meggondolom a tanacsaidat :)
Masodik valaszolo: ooo ooke???:D Bar meg lehet is benne valami.
Hallotam rola en is, de nem gondoltam, hogy tenyleg hasznos lehet. Ki fogom probalni, hatha bevalik. Remelem neked is, elso! :)
Harmadik valaszolo, milyen fajta masszazsra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!