Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma jött meg, kedden tesim...

Ma jött meg, kedden tesim lesz, mi legyen? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Szóval am emgjött, és érzem, hogy görcsöl is már, nagy elrontottam ezt az egész dolgot, emrt ugy szkott lenni, hogya legerősebb napon nem tesizek amugy igen, és hát kedd az nekem szerintem erős nap lesz. És nem tudom, hogy írassak e felemntést, mert a múlt héten, arra hivatkozva volt felemntésem ( nem szoktam ilyet csinálni, mindig rendesen tesizek, de mivel most nagyon húzós gyakorlat volt kihagytam az órát), és nem tudom mit sólna most hozzá a tanát (pasi). Emellet aza gáz, hogy szinte 3 hete nemt esizek, emrt amely napokon volt tesi, vagy nemt udtam bemenni, vagy beteg voltam, vagy fogorvos volt.

Pls segítsetek. Ja és atlétiak emg szekrényugrás lesz tesin, szóval nemt udom, hogya betét kibirná e, taampon meg nem meyg, fel előbb is probáltam :S

Kösz is segítséget előre is !

2010. jan. 31. 21:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tudod hol érdekelne a tesitanár véleménye...Nálunk középsuliban am is a fél osztály öltözik át kb. Ha nagyon erős lesz nyugodtan irass felmentést.
2010. jan. 31. 22:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
én sem csináltam ebből sosem nagy ügyet mindig tesiztem és el is múltak a görcseim..ha nagyon nem akarsz szekrényt ugrani akkor mondd neki h könnyített testnevelést kérsz..és lennének bizonyos gyakorlatok(mint pl. a szekrényugrás) amit kihagynál!!
2010. febr. 1. 00:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Az ne befolyásoljon semmiben, hogy a tanárod férfi. Mindent tud a lányokról, amit tudnia kell, és mindent ért is.
2010. febr. 1. 02:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D Amugy megoldodott:D mert elmaradt az óra :D
2010. febr. 5. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!