Ma jött meg, kedden tesim lesz, mi legyen? Bővebben lent
Szóval am emgjött, és érzem, hogy görcsöl is már, nagy elrontottam ezt az egész dolgot, emrt ugy szkott lenni, hogya legerősebb napon nem tesizek amugy igen, és hát kedd az nekem szerintem erős nap lesz. És nem tudom, hogy írassak e felemntést, mert a múlt héten, arra hivatkozva volt felemntésem ( nem szoktam ilyet csinálni, mindig rendesen tesizek, de mivel most nagyon húzós gyakorlat volt kihagytam az órát), és nem tudom mit sólna most hozzá a tanát (pasi). Emellet aza gáz, hogy szinte 3 hete nemt esizek, emrt amely napokon volt tesi, vagy nemt udtam bemenni, vagy beteg voltam, vagy fogorvos volt.
Pls segítsetek. Ja és atlétiak emg szekrényugrás lesz tesin, szóval nemt udom, hogya betét kibirná e, taampon meg nem meyg, fel előbb is probáltam :S
Kösz is segítséget előre is !

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!