Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma jött meg, kedden tesim...

Ma jött meg, kedden tesim lesz, mi legyen? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Szóval am emgjött, és érzem, hogy görcsöl is már, nagy elrontottam ezt az egész dolgot, emrt ugy szkott lenni, hogya legerősebb napon nem tesizek amugy igen, és hát kedd az nekem szerintem erős nap lesz. És nem tudom, hogy írassak e felemntést, mert a múlt héten, arra hivatkozva volt felemntésem ( nem szoktam ilyet csinálni, mindig rendesen tesizek, de mivel most nagyon húzós gyakorlat volt kihagytam az órát), és nem tudom mit sólna most hozzá a tanát (pasi). Emellet aza gáz, hogy szinte 3 hete nemt esizek, emrt amely napokon volt tesi, vagy nemt udtam bemenni, vagy beteg voltam, vagy fogorvos volt.

Pls segítsetek. Ja és atlétiak emg szekrényugrás lesz tesin, szóval nemt udom, hogya betét kibirná e, taampon meg nem meyg, fel előbb is probáltam :S

Kösz is segítséget előre is !

2010. jan. 31. 21:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem teljesen normális az, hogy ilyenkor is tesizel. 32/L
2010. jan. 31. 21:32
 2/14 anonim válasza:
68%
szégyen vagy
2010. jan. 31. 21:33
 3/14 anonim ***** válasza:

Én is tesiztem, és mi is pont szekrényt ugrottunk. Közvetlen tesi előtt cseréltem, de egy pici nyom látszott a bugyimon, de nem azért mert megtelt, hanem mert kicsit elcsúszott, pedig elég erős volt a vérzés, a görcseim csak elmúltak tőle. Szerintem vigyél fekete nacit, és egy pót bugyit, ha történne egy kis baleset. Vagy használhatsz éjszakai betétet ami sokkal hosszabb, mint a rendes, lehet úgy én is megúsztam volna.

13/L

2010. jan. 31. 21:48
 4/14 anonim ***** válasza:

Figyelj....egyszerűen ne öltözz át.Ilyenkor több lehetőség van:-Nemszól semmit,max megkérdi hogy hol a tesi cuccod.

-Bevágja az egyest és kiültet.

-Beállít rendes ruhába.

-Esetleg ne menj be órára.Egy igazolatlan nem a világ vége.

De egyikből se csinálj rendszer mert komoly problémáid adóthatnak!!

Most elég zűllötnek tűnhetek,de nem vagyok az:DTapasztalat beszél belőlen és tudom milyen rossz érzés tesizni amikor megjön...

15/L

2010. jan. 31. 21:49
 5/14 anonim ***** válasza:

21:33 te meg gyökér:P

Szerintem nyugodtan irass felmentést,megmondod hogy nagyon sajnálod,hogy nem tudsz megint tesizni,de "ilyenkor" nagyon rosszul vagy,görcsölsz,ilyenek.De ha nem akarod tudatni vele,egyszerűen azt mondod,hogy beteg vagy és kész.Ha van felmentésed,nem szólhat bele.Aztán legközelebb tényleg tesizz:)

2010. jan. 31. 21:49
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, mit mondjak. Annyi mindenen át kell esnünk mensi alatt életünk folyamán, hogy - erre majd idővel a kérdező fiatal lány is rájön - egy tesióra meg sem kottyanna, sőt inkább tesióra, mint egyéb más...
2010. jan. 31. 21:57
 7/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kösza válaszokat, hát szerintem az lesz, hogy hétfő azaz holnap este eldől, hogy kell e felmentés, mert ha annyira nem görcsöl és nem erős, akkor nem öltözök át és annyi(az a baj ezzel, hogy most tartott kiselőadást az igazgatónk, h kötelességünk cuccot vinni...).
2010. jan. 31. 22:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát görcse válogatja. Volt oszt.társam akit a mentő vitt el.Nem szimulált. Szülés után rendbe jött, addig szenvedett. Esetleg jó görcsoldók vannak.

A tanárt meg te ismered.

Én renitens diák voltam. Szemem sem rebbent, de nem vagyunk egyformák...

2010. jan. 31. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:

21.49es vagyok aki odaírta a korát:)

Szóval mit tud tenni az igazgató ha te nem viszel tesi cuccot?Honnan tudná meg??Ne foglalkozz ilyenekkel,ha a tanár tudja róllad hogy aranyos mindig tesiző kislány vagy hidd el nemfog lecseszni.Gondolj bele.. igazán komoly büntetést senki se szabhat ki rád egy nemtesizés miatt.

2010. jan. 31. 22:11
 10/14 anonim ***** válasza:
én ilyenkor a szüleimmel szoktam felmentést jratni(ha nagyon muszáj) vagy szolok a tanárnak hogy könnyített testnevelést kérek... másik eset órán kikérezkedsz a mosdóba cserélni...
2010. jan. 31. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!