Kedden megyek belgyógyászatra. éhgyomorral menjek? V reggelizhetek? V hogy legyen? Tapasztlatok?
Ez durva, h semmit nem mond. Gyomortükrözésre éhgyomorral kell menni. Ejféltől nem ehetsz és jobb, ha már este sem tömöd tele magad nehéz kajával. Nem tudom, h Mo-on van-e választási lehetőség, nekem Nagy-Britanniában lehetett választani bódítás és érzéstelenítés között. Én érzéstelenítést választottam, mert nem akartam sokáig bent maradni.
Az enyém nagy szerencsémre nem tartott tovább vagy 3 percnél. Elvileg max fél óráig csinálják. Itt igaz az, h ha engeded magad, akkor hamarabb szabadulsz. Elég rossz érzés, mikor levezetik a kamerát, de a legrosszabb rész, amikor levegőt fújnak be és akkor van olyan mintha hánynál, mert a levegő jön kifelé. Mivel nálam érzéstelenítés volt így kb 1 órával később már ehettem és nem volt vele problémám.
Bizonyos esetekben lehet egy kis vérzés utána, de nekem nem volt.
"Elvileg max fél óráig csinálják"
A csudát csinálják öt percnél nem tart tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!