Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valami gond lehet? Egy fél...

Valami gond lehet? Egy fél éve észrevettem, hogy ha erősebben megnyomom a bal mellemet akkor ilyen kemény állagó fehéres valami jön ki belőle.

Figyelt kérdés

Egy fél éve észrevettem,hogy ha erősebben megnyomom a bal mellemet akkor ilyen kemény állagó fehéres valami jön ki belőle. Nem sok,csa mintha 1 mitteszer lenne. A mellem alatt van 1 nagyobb anyajegy is,amiből szintén. De ez nem gyakori, kb. 1 hét után termelődik újra. Mikor voltam nőgyógyásznál elmondtam neki, de nem tudtam neki megmutatni,mert nem sokkal azelőtt "gyöntöltem" és nem jött belőle semmi. Azt mondta,hogy ilyen tej"savó" vagy mi elvileg normális,csak ne nyomkodjam.

De félek,hogy lesz valami szövődménye,vagy lesz valamilyen tünete... Ötletek?:(

2010. jan. 31. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű zsírmirigy vagy faggyúmirigy. Nekem is van, csak pici, kb hetente lehet kinyomni. Az anyajegy azonban már aggasztóbb, én a helyedben bőrgyógyásznak megmutatnám.
2010. jan. 31. 19:19
 2/5 A kérdező kommentje:
nem lesz bajom,ha nyomkodom?:S
2010. jan. 31. 19:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából ez az anyajegy.. Anyától örököltem,csak nekem nagyobb,ilyen púpusabb,de nem sötét hanem ilyen szürkés,mint neki is. És elég hülyén hangzik... de látszik a közepe,hogy honnan fog kijönni ez a fehéres "váladék":S
2010. jan. 31. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Anyajegyet nem szabad nyomkodni! ha jön belőle valami váladék, akkor sürgetős-sürgősen irány a bőrgyógyász!!! És még ha azt is mondja, hogy minden rendben, félévente akkor is vissza kell járni hozzá és megmutatni neki. Ezzel nem szabad viccelni, simán lehet belőle bőrrák, amibe belehalhatsz, ha áttétes lesz.
2010. jan. 31. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:

"Mikor voltam nőgyógyásznál elmondtam neki, de nem tudtam neki megmutatni,mert nem sokkal azelőtt "gyöntöltem" és nem jött belőle semmi. Azt mondta,hogy ilyen tej"savó" vagy mi elvileg normális,csak ne nyomkodjam. "

Azt mondta, ne nyomkodd. Gondolom nem véletlenül mondta ezt.

Ha nem bízol a nőgyógyászban, menj el egy másikhoz, vagy bórgyógyászhoz!

2010. febr. 1. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!