Mit tegyek hogy megjöjjön?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első.Légyszi csak normális válaszokat írjatok.Hallottam valami tonikrol,de nemtom hogy azt hogy értették. :)2014. dec. 5. 22:06
1/5 anonim válasza:
vörösbor és ülj be egy kád forró vízbe, ezt csináltam én is de semmi mert még mindig nem jött meg, így most már ki kell tolni nyolcadikára vagy utánra. De lehet nálad bejön, egyébként mikor kell megjönnie és hány éve menstruálsz?
2/5 anonim válasza:
Minek siettetni azt amit amúgy sem lehet??? Úgyis meglesz majd jó esetben 30 éven keresztül..
Amúgy meg, nem árt utána olvasnod mi is az a menstruáció, milyen folyamat játszódik a szervezetedben. Így hamar rájössz majd, hogy sem a tonik, sem a tojás, sem a ráolvasás, vagy esőtánc nem fogja megoldani, hogy megjöjjön. Megjön majd ha eljön az ideje.
3/5 anonim válasza:
ma 22:08
Látom nem tudod értelmezni amit a kérdező írt...
"Ez lenne az első."
4/5 anonim válasza:
Kell hozzá egy kecske, egy gumicsirke, az Egy Gyűrű, meg szűz lányok vérének keveréke ( a sajátod nem jó ). Holdtöltekor a vért kuruttyold össze a kecske szarvával és szakállával, a gumicsirkével keverd harmincszor órajárásával megegyezően ellentétesen, majd az Egy Gyűrűt pesszáriumként használd, a keveréket pedig beöntésként alkalmazd. Ettől garantáltan menstruálni fogsz.
5/5 anonim válasza:
Ha a szervezeted nem elég érett hozzá akkor nem tudsz mit tenni
Nem te vagy az a 11,majdnem 12 éves aki annyi kérdést ír ki a mensiről,folyásról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!