Miért várom hogy megjöjjön a menzeszem?
11,5 vagyok és fehérfolyásom van 1 éve és én akarom hogy megjöjjön a menzeszem és nem tudom miért akarom
Szeintetek miért?
Nagylány akarsz lenni.
Hát... Ne akard, hogy megjöjjön. Fáj az ember hasa, kedvetlen, ingerlékeny. Ha felállsz, érzed, hogy elindul odalenn a zuhatag, suliban kész rémálom az egész, főleg tesiórán, minden második szünetben lehet menni betétet/tampont cserélni, undorító az egész.
Nekem a 12. szülinapom előtt egy fél hónappal jött meg, boldogabb lettem volna, ha késik 3-4 évet. Utálom, gusztustalan. Igen, tudom, hogy természetes meg minden, de akkor is gyűlölöm.
#2 vagyok. Tudom, hogy hozzánk tartozik, attól még utálom és gusztustalannak tartom.
#5: Na, ezt át tudom érezni, ilyen is volt anno a suliban :(
Én soha nem vártam, nem akartam, mert úgy gondoltam addig nem lesz vele problémám havonta.
Minél inkább késleltetni akartam, de végül több, mint 13 és fél éves koromban jött meg.
Húgom már 2 hónapja 14 és még nincs meg neki.
Szerintem ne várd, inkább ne foglalkozz ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!