Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tudnék tenni hogy megjöjjö...

Mit tudnék tenni hogy megjöjjön a menzeszem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és pár hónap alatt 13 kg-ot fogytam ami miatt már 7 hónapja nincs menzeszem.. voltunk nődokinál és aztmondta hogy vagy felszedek pár kilót, vagy gyógyszert szedek rá, vagy pedig majd ehhez a súlyomhoz beáll.. de nagyon aggódom mert 7 hónap az rengeteg idő és már be kellett volna hogy álljon nem?:S bár a súlyom nagyon ingadozik, mert sokszor látom hogy a mérleg hol többet mutat hol kevesebbet egy picivel... és igen, tudom hogy hülyeséget csináltam magammal, nem kellenek a rosszindulatú kommentek! köszönöm!
2012. aug. 10. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha normalizálódik a súlyod vissza áll a menstruáció is. Inkább azzal foglalkozz a mensi zavar csak annak a következménye. kell idő amig ujra beáll.
2012. aug. 10. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a választ! csak mert már nagyon félek hogy nehogy meddőség alakuljon ki vagy valami.. azt nagyon nem szeretném:S:S:S
2012. aug. 10. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha fogyókúráztál nagyon drasztikusan akkor az bizony nagyon káros volt az egészségedre...Azt ajánlom, hogy egyél napi 5x kevesebbet, de egyél....inkább rostban, fehérjékben és teljes kiörlésű dolgokat egyél....A fehérje a sejtjeid felépítéséhez kell, a másik kettő meg egy ideális testsújt alakít ki nálad...Ez a szervezeted reakciója, ami azt mutatja nagy baj van...vagy fordulj táplálkozási szakemberhez (dietetikus ) és állítsatok össze egy jó étrendet...Lehet hogy még csak a menszeszed múlt el, de nem sokára tartós korházi kezelésre is szorulhatsz, mert le fog romlani az immunrendszered...Privátba kérek választ....

Puszil: Egy ápolónő

2012. aug. 10. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennek is az a hülye média az oka, mert azt akarja a lányokba sulykolni, hogy csak a csont és bőr lányok szépek, közben meg tönkremegy az egészségük szegény lányoknak!
2012. aug. 11. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!