Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valami betegségem?

Van valami betegségem?

Figyelt kérdés

A mellem belül kemény, nem tudom, hogy ilyennek kell-e lennie, de amikor megfogom, akkor érzek benne valami keményet, amit ha egy kicsit is jobban összenyomok, akkor nagyon fáj, és még utána is nagyon sokáig. És van benne egy nagy, felül, meg egy kisebb alul. meg az egyik mellem kisebb, mint a másik. És a legnagyobb problémám viszont külsőleg van vele. A mellbimbóm félgömb alakú, nagy, és puha, sőt, az egyik kisebb, mint a másik. Nem tudom, hogy mennyire volt érthető a problémám, de nem tudom mit kezdhetnék vele. 15 éves vagyok, és nagyon szégyellem ahogy kinéz...

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. dec. 5. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt orvosnak kell megmutatni, akár a gyerekorvosnak is nyugodtan. Valószínűleg nincs semmi bajod, de a mellben is sokféle elváltozás lehet, pl. menzesz előtt sok nőnek vannak benne csomók, olyankor meg is duzzad a mell, ez pl. teljesen normális jelenség. 15 évesen nem hiszem, hogy nagyon rettegned kellene a mellráktól, de ciszta, ilyesmi lehet benne, ha aggódsz, akkor irány a doki, látatlanban nem tudjuk, hogy mi a bajod. Mellesleg ha nagyon nyomkodod, akkor fáj mindenkinek és nem is túl jó ötlet nagyon megnyomni, lehet, hogy csak a mellbimbódnál lévő rész belsejét érzed, annak másmilyen a tapintása. Ilyen fiatalon egyébként nem csinálnak mammográfiát, legfeljebb ultrahanggal nézik meg a melled, ha indokolt, nem fáj egyáltalán.
2014. dec. 5. 22:00
 2/2 CODE3 ***** válasza:
Remélem nincs semmi gond. Bármilyen elváltozást pláne ha nyomásérzékeny azaz fájdalommal reagál érdemes megmutatni orvosnak. Én javaslok egy vizsgálatot vagy háziorvos vagy nőgyógyász által. Ő majd meg tudja mondani hogy rendben van e vagy nincs, de aki nem orvos az értelem szerűen nem fogja tudni. Menj orvoshoz, és ha utána elmondom mit mondott akkor örülök neki. Szoritok!
2014. dec. 6. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!