Milyen hüvely betegségem lehet? 2 nap viszket meg fehéres-sárgás folyásom van.
Majd ha elmész a nőgyógyászhoz, akkor az majd pontosan megmondja!
Valamilyen hüvelyi fertőzésed van biztosan, de hogy ezt pontosan milyen kórokozó okozza, azt majd az orvos megmondja, mert nincs az az ember, aki innen az oldalról pontosan meg fogja neked mondani.
Márpedig ahány kórokozó, annyi fajta kezelés lehetséges. És hogy neked pontosan milyen kezelésre és mennyi idejű kezelésre van szükséged az adott probléma miatt, megint csak hangsúlyozni tudom, hogy csak orvos tudja megmondani!!! Szóval irány az orvos!
Nagy valászínűséggel gomba.
Canesten combit vegyél a gyógyszertárban, nem vényköteles és 2-3 nap alatt el fog múlni tőle.
Ha esetleg nem, akkor sincs baj, mert kárt nem teszel vele, de akkor el kell menned orvoshoz.
Első vagyok, kösz a lepontozást!
Amúgy meg az, hogy valószínűleg gomba, az még nem jelenti azt, hogy gomba!
És kedves 2-es, a Canesten sem csodaszer, ugyanis az sem jó az összes gombafajtára! És hogy ha nem használ, ártani biztos nem árt alapon, azért akkor sem használnám. És tudod miért? Mert ha valakinek pl. érzékeny a hüvelye, a nyálkahártya, akkor egy felesleges kúpos kezelés kikészíti! Vagy, ha nem múlik el a probléma és utána megy el orvoshoz, akkor a hüvelykenet tenyésztés eredménytelen lehet az előtte használt kúpos kezelés miatt! És akkor csak húzódik a gyógyulás!
Szóval kár a lepontozásért, legjobb megoldás mindig az orvos!!!
És ezt is nyugodtan le lehet pontozni!:-P
A Canesten nekem is tökéletes volt, és bizony az orvos mondta hogy NEM okoz kárt ha megpróbálom, legrosszabb esetben nem lesz hatása.
Amúgy szerintem is komoly esélyed van, hogy gombás vagy.
"A Canesten nekem is tökéletes volt, és bizony az orvos mondta hogy NEM okoz kárt ha megpróbálom"
Azért volt neked tökéletes a Caneseten, mert olyan gombás fertőzésed volt, amire a Canesten hatásos. De ha éppen bakteriális fertőzésed lett volna, akkor képzeld el, hogy semmit nem ért volna, ugyanis a Canesten gombaölő, a baktériumra pedig antibiotikum kell! Na, puff!
A másik meg, hogy én magam jártam úgy, hogy péntek délután kezdődtek a tüneteim, amik tipikusan gombás fertőzésre utaltak, mivel nálunk ilyenkor már péntek délután nincs rendelés a nőgyógyászaton, ügyeleten pedig ilyenkor elhajtanak, így megpróbáltam a Canestent (egyébként orvoshoz mentem volna egyből!), használtam 3 napig, tök jól éreztem magam, még örültem is, hogy na, segített, aztán 4. nap vizenyős folyásom lett, mintha pisiltem volna, ami piszkosul kellemetlen volt, mire elmentem orvoshoz. Az orvos egyből kérdezte, hogy mi a fenének használtam Caneseten, mert honnan vettem én, hogy pontosan milyen fertőzésem van? Mire elmondtam, hogy miért is használtam. És képzeld, vett hüvelykenetet, amit tenyészteni szeretett volna és eredménytelen lett a tenyésztés, pont a kúphasználat miatt, így az orvos a tünetek alapján szájon át szedhető gyógyszert írt fel, amivel rendbe jöttem szerencsére.
Szóval megint csak le lehet pontozni, megint csak nem érdekel, de attól még mindig azt mondom, hogy ha majd az orvos azt mondja, hogy igen, gomba és olyan gomba, amire jó a Canesten, akkor lehet használni. Egyébként meg azzal még senki nem veszített, hogy elment orvoshoz és ő mondta meg a pontos kezelést, illetve a diagnózist ő állította fel és nem itt egyik másik gyakoris válaszoló, akiknek nyilván nincs orvosi diplomája, nem?;.)
Nyugodtan próbáld meg a Canestent semmit sem veszthetsz vele!
Nem okoz bajt, szinte biztos hogy jó is lesz arra amit leírtál.
Nekem is hasonló volt kb 1 éve és felhívtam az orvosom, aki szabin volt, ő is a Canestent ajánlotta, azzal a kisérővel, hogy ez egy széles spektrumú kenőcs és hüvelytabletta, ami vagy segít, vagy nem, de ha nem akkor sem okoz problémát, legfeljebb keresünk majd rá mást.
Én már elmentem volna a helyedben venni és a Húsvéti "locsolkodásra" már meg is gyógyulnék!
Nem tudom mért kell lepontozni azt, aki megmondja az igazat. :D Olyan, hogy nem veszthet vele semmit, nincs. Ha használja, és mégsem múlik el, akkor a tenyésztés is eredménytelen lehet, mivel esetleg azt a kórokozót, ami a problémát okozza, nem mutatja ki. Ti meg, akik bátorítjátok, örüljetek, hogy nektek elmulasztotta. Sok esetben ez nem így van. Például Én is használtam, nem múlt el, csak UTÁNA mentem el orvoshoz, és akkor semmit nem mutatott ki a tenéysztés.
Úgyhogy szerintem előbb gondolkodni kellene, nem a hülyébbnél hülyébb tanácsokat osztogatni.. Jézus, hány kérdésnél írhattatok már ekkora baromságot..
És kedves kérdező: Igen, valószínűleg gomba, de csak valéószínűleg. És nem mindegy milyen gomba. Úgyhogy a lehető leggyorsabban menj nőgyógyászhot, bár gondolom azóta már voltál. Remélem jobban is vagy! :)
Az az igazság, hogy nekem ORVOS ajánlotta a Canestent gombára telefonon keresztül és ő mondta, hogy SEMMIFÉLE bajt nem okoz és nem lehet károd a használatatól, a legrosszabb az, hogy esetleg nem segít!
Nekem is segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!