Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hová menjek, ha szeretném...

Hová menjek, ha szeretném kivizsgáltatni, hogy nincs-e valamilyen szexuális úton terjedő betegségem?

Figyelt kérdés

Hol csinálnak ilyen tesztet, illetve csak fizetősen csinálják? Ha párszor előfordult, hogy gumi nélkül szexeltem, az elég ok arra, hogy ilyen teszet csináltassak?

(+folyton fáradt vagyok, rossz a közérzetem, szerintem nem normális folyásom van időnként, nem tudom, lehet-e valaminek a jele)

Mit csináljak?

2014. dec. 4. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Első körben nőgyógyász, legalábbis a tüneteiddel már rég meg kellett volna ejteni. Igen, könnyen össze lehet szedni akármi csúnyaságot és igen, valószínűleg valaminek a tünete.

HIV-re pedig elvileg ÁNTSZ-nél vizsgálnak.

És nem ártana ha részt vennél valamiféle felvilágosításon is, ha szexuális életet élsz, azt felelősségteljesen kéne és jó esetben tisztában kéne lenned már az ilyesmivel is, de jobb későn, mint soha gondolom.

2014. dec. 4. 11:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! Tisztában vagyok vele, hogy ez így gáz, részeg baleset...

(Egyébként elnézve ezt a sok kérdést a témában, nem a kérdezőket szidnám, hanem arra keresném a választ, hogy hogy lehet, hogy ennyire nem tudnak a fiatalok semmit a dologról? Valahol nagyon el van cseszve ez a felvilágosítósdis... De ez már nem a kérdésemhez kapcsolódik, csak mérgeskedem... : )

2014. dec. 4. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Bőr és nemi gondozó ami minden SZTK -ban van
2014. dec. 7. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!