Miért fáj ennyire a mellem?
Figyelt kérdés
Amikor mensturálok, illetve előtte pár nappal úgy fájnak a melleim, hogy éjszakánként sem bírok rendesen aludni, mert ha átfordulok egyik oldalról a másikra, mintha mázsás súlyok lennének hozzám kötözve. Miért van ez? Másnál is előfordul, hogy ennyire fáj? Lehet tenni ellenne valamit? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2010. jan. 31. 14:42
1/2 anonim 

válasza:

Nekem konkrétan a melleim nem fájnak olyankor, viszont már hallottam róla, úgyhogy ne aggódj, nem vagy egyedül.
Ez mindenkinél máshogy van. Valakinek a hasa, a háta vagy a feje fáj. Ezt a hormonrendszerünk szabályozza.
Ja, és amikor fáj, vegyél be egy fájdalomcsillapítót, vagy kérd ki nőgyógyászod véleményét.
2/2 anonim 

válasza:

Nekem is szokott fájni, és nagyon gyakran feszít is. Bár nem olyan erősen, hogy ne tudnék aludni. Bár nehézségeket okozott ugyanis hason szeretek, és ilyenkor elég kellemetlen volt. Rá kellett szoknom, hogy az oldalamon alszok. Én semmit se tudok ellene tenni. Nálam még viszketés is előfordul, az ellen pedig krémet használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!