Minden rendbe van a barátnőmmel? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
14éves a barátnőm és még neki eggyáltalán nincsen a hónajján,se ott lent szőr.(ezt onnan tudom hogy amikor nálunk aludt akkor megkért engem hogy fürödjek vele ) Melle is csak azért van mert dagi.(de még melltartót se vesz fel annyira pici még így is)és még a mensije sincsen meg csak eljátsza hogy neki már megvan ,és betétet kell beraknija.Van egy osztálytársunk akivel ősi ellenségek,és az előtt teszi mindíg a fejét hogy a másik féltékeny legyen rá,mert még eggyiknek sincsen meg.És nagyon ciki dolgokat csinál így az egész osztály utálja csak én vok a barátnője. Rendben van minden vele?
Nagyon aggódok érte :(
2014. dec. 1. 18:36
1/5 anonim válasza:
"Minden rendbe van a barátnőmmel?" Nyugi, majd idővel felnő a barátnőd, és elhagyja ezeket a gyerekes dolgokat.
2/5 anonim válasza:
14 évesen még teljesen normális. nem indult még be annyira a hormontermelése, később fejlődik testileg. ha 18 éves koráig sem kezd el menstruálni, nah akkor kell felkeresni a dokit.
3/5 anonim válasza:
Ha 16 éves koráig nem kezd el szőrösödni, menstruálni, akkor illik elmenni vele orvoshoz. A mensije ráér még 16-17 évesen is megjönni, de ha egyáltalán nem szőrös, akkor el kell menni előbb már.
4/5 A kérdező kommentje:
oké és köszönöm a válaszokat.Mostmár megnyugodtam :)
2014. dec. 1. 21:06
5/5 anonim válasza:
Minden a legnagyobb rendben van vele, 17 éves korig illik megjönnie a mensinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!