Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! (bővebben lent! ) (? )

SOS! (bővebben lent! ) (? )

Figyelt kérdés
Nemrég elvégeztem egy frissítő-masszőr tanfolyamot (egész test, intim masszázs NEM tartozik bele).Kaptam róla magyar oklevelet, és kaptam egy angol nyelvű oklevelet is, plusz egy külön oklevelet talpmasszázsról. Az lenne a kérdésem, hogy Angliában, ezen belül Norwichban, mennyit keres átlagosan egy ilyen masszőr ? 3 gyermeket (2 nagy 1 kicsi), el lehet tartani ebből a fizetésből (gondolom ott is jár valamilyen támogatás) ?!?! Normális válaszokat várok! Köszönöm!
2010. jan. 31. 00:07
 1/7 anonim válasza:

teljes mértékben igen!

egy masszőr akár 30 font / órát is megkeres. ha otthon csinálod, többet is kérhetsz érte, a szalonban levesznek.

egy angliai lakos. masszőr ismerettel

sok sikert

2010. jan. 31. 00:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Megköszönném ha írnál egy mailt! Lenne egy pár kérdésem! Előre is köszi!
2010. jan. 31. 02:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit komolyabb végzettségem van mint masször,amiről kaptam egy angolnyelvű fordítás is amiért külön kellett fizetni,és nem érvényes Angliában sajnos.Tudakold meg.De fontosabb hogy folyékonyan beszélj angolul.anélkül itt nem tudsz boldogulni hidd el.

Megélhetés?Attól függ hányan jöttök és hol fogsz lakni.A szállás és a közlekedés horribilis pénz.Hacsak nincs ismerősöd itt,vagy sok spórolt pénzed,csak úgy sztem ne vágj bele,mert csalódni fogsz.

2010. febr. 1. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Helló!Úgy készülni a külföldi melóra hogy már most az angol támogatásra hajtasz az elég szánalmas...és persz gyanús,h honnan vagy :)
2010. febr. 1. 19:02
 5/7 A kérdező kommentje:
utolsónak : nem vagyok cigány ha erre gondolsz :D
2010. febr. 3. 12:31
 6/7 A kérdező kommentje:
hanem egyedülálló három gyermekkel.
2010. febr. 3. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Ok,ok nem akartalak megbántani,de jól értetted :)

Bátor vagy hogy egy ilyen projektbe bele mersz vágni 3 gyerekkel.Nagyon sok pénz kell az induláshoz,és muszáj hogy tudj angolul legalább középszinten.Az alatt egy jegyet sem tudsz venni kint a tube-ra....hidd el.

2010. febr. 5. 01:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!