SOS! (bővebben lent! ) (? )
teljes mértékben igen!
egy masszőr akár 30 font / órát is megkeres. ha otthon csinálod, többet is kérhetsz érte, a szalonban levesznek.
egy angliai lakos. masszőr ismerettel
sok sikert

Nekem kicsit komolyabb végzettségem van mint masször,amiről kaptam egy angolnyelvű fordítás is amiért külön kellett fizetni,és nem érvényes Angliában sajnos.Tudakold meg.De fontosabb hogy folyékonyan beszélj angolul.anélkül itt nem tudsz boldogulni hidd el.
Megélhetés?Attól függ hányan jöttök és hol fogsz lakni.A szállás és a közlekedés horribilis pénz.Hacsak nincs ismerősöd itt,vagy sok spórolt pénzed,csak úgy sztem ne vágj bele,mert csalódni fogsz.

Ok,ok nem akartalak megbántani,de jól értetted :)
Bátor vagy hogy egy ilyen projektbe bele mersz vágni 3 gyerekkel.Nagyon sok pénz kell az induláshoz,és muszáj hogy tudj angolul legalább középszinten.Az alatt egy jegyet sem tudsz venni kint a tube-ra....hidd el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!