Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minden nőgyógyászati vizsgálat...

Minden nőgyógyászati vizsgálaton van mellvizsgálat is?

Figyelt kérdés
a héten megyek majd először, fogamzásgátlót szeretnék felíratni. mindenképpen meg fogja vizsgálni a mellemet is az orvos? nem szeretném, mert nagyon szégyenlős vagyok (nincs benne semmi csomó, ilyesmi, ez biztos). mondhatom egyszerűen azt, hogy nem szeretném, hogy megnézze a mellemet? lehet ilyet? vagy egyáltalán nem is biztos, hogy megnézné?

2014. nov. 30. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak fogamzásgátlót akarsz felíratni nem fog semmit se nézni. De egyébként ha nem muszáj, akkor nem javaslom a fogamzásgátlót, mert szép, hogy nem kell gumit húzni, de belülről a hormonháztartásodat cukin tönkre vágja.
2014. nov. 30. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
30 eves korig kotelezően megvizsgalja, 30-50 szimpatia szerint, 50 + külön keresre
2014. nov. 30. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak akkor vizsgálta meg a doki, mikor külön jeleztem neki, hogy szerintem a hónaljamnál megduzzadtak a nyirokcsomóim. Lehet, hogy van, aki megvizsgálja, főleg ha elsőre mész, de egyáltalán nem biztos. 30-on felül meg érdemes évetnte egyszer elmenni mammográfiára rákszűrésre, akkor ír a doki beutalót, de akkor sem 100% hogy megtapizza.
2014. dec. 1. 00:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy pont az életkor előrehaladtával kellene kötelezően ellenőriznie az orvosnak, mert a legveszélyeztetebb korosztály a 40-60 közötti.

Eszembe jut ilyenkor mindig, hogy középiskolában régebben volt orvosi vizsgálat ahol felül is megnézegettek minket, de nem mindenkit. Voltak kövér lányok és volt egy roma igen dagi is, na nekik nem kellett vetkőzni. Érdekes nem?...

2014. dec. 1. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha kéred, akkor meg
2014. dec. 2. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!