Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Nők! Hogyan szőrtelení...

Lányok! Nők! Hogyan szőrtelenítsek ott lent, ha legelőször csinálom?

Figyelt kérdés

Talán furcsa, de picit félek ettől, mert sose csináltam még, most viszont eljött az idő, hogy úgy mondjam..

Mivel csináljam? Borotva? Gyanta? Más?

Ki fogok pattogni utána? Ha igen, az normális és kb. mennyi idő alatt jön helyre a bőr?

Szőrtelenítés után bekenjem valami krémmel, hogy higiénikusabb legyen/ hogy hidratáljam a bőrt?

Ezekre sajnos nem tudom a választ, segítsetek :) Ja, és kozmetikusnál nem akarok szőrteleníteni, tehát mindenképp otthon szeretném saját magamnak.

2014. nov. 29. 08:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Első 1-2 hétben érzékenyebb lesz a bőr, hisz hozzászokott, hogy nem érintkezik közvetlenül semmivel sem, de utána nem lesz gond.
2014. nov. 30. 14:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Sajnos komoly esélyed van rá hogy ki fog pattogni, persze nem biztos.

A szemölcsöt és minden mást, ha felbukkanna, azonnal teríted a teljes nemi szerveden. Azok az orvosok akikkel én találkoztam, dolgoztam néhány évvel ezelött, mind károsnak tartotta a nemi szerv borotválását, sőt a gyantázást is.

3 évet dolgoztam nőgyógyászaton Budapesten nővérként, úgyhogy nem a levegőbe beszélek.

2014. dec. 1. 19:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Én hintőport használok borotválás után. Sose pattog ki.

Ha a babáknak jó, nekünk sem lesz tőle bajunk.

2014. dec. 3. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!