Lányok! Nők! Hogyan szőrtelenítsek ott lent, ha legelőször csinálom?
Talán furcsa, de picit félek ettől, mert sose csináltam még, most viszont eljött az idő, hogy úgy mondjam..
Mivel csináljam? Borotva? Gyanta? Más?
Ki fogok pattogni utána? Ha igen, az normális és kb. mennyi idő alatt jön helyre a bőr?
Szőrtelenítés után bekenjem valami krémmel, hogy higiénikusabb legyen/ hogy hidratáljam a bőrt?
Ezekre sajnos nem tudom a választ, segítsetek :) Ja, és kozmetikusnál nem akarok szőrteleníteni, tehát mindenképp otthon szeretném saját magamnak.
Semmiképpen se borotváld, orvosok is egészségtelen divatőrületnek tartják. Valószínűleg pedofil hajlamú ffiak találtak ki és mi vakon követjük..
Ollóval vágd rövidre ahol kell.
Szemölcsöket és egyébb fertőzéseket fogsz kapni és szétterjeszteni magadon, gyakori vendég leszel a nőgyógyászaton.
Egészségtelennek tartják valóban az orvosok, nekem be is szólt durván az egyik, amikor vizsgálatra mentem, hogy "csak nem peepshowba készül fellépni?".
Az olló jó opciónak tűnik.
Szinte biztos hogy ki fog pattogni, viszketni fog és komoly esély van a szemölcsökre is.
Annyira látszik, hogy fogalma sincsen miről beszél aki biztosra állítja, hogy ki fog pattogni, meg szemölcsös lesz... Elárulom, hogy a szemölcsöket vírus okozza, amit nem a borotva termel... Az pedig, hogy ki fog-e pattogni, teljesen egyéni dolog. Pont annyi esély van rá, mint egy férfinál ha az arcát borotválja, minekután ugyanannyira érzékeny bőrterületről van szó...
Ja és én azt sem veszem be, hogy az orvosok mennyire ellene vannak... Több éve dolgozom egészségügyben orvosok mellett, még sebészeten is dolgoztam, illetve szülészeten. Senki soha egy szót nem emelt ez ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!