Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Nők! Hogyan szőrtelení...

Lányok! Nők! Hogyan szőrtelenítsek ott lent, ha legelőször csinálom?

Figyelt kérdés

Talán furcsa, de picit félek ettől, mert sose csináltam még, most viszont eljött az idő, hogy úgy mondjam..

Mivel csináljam? Borotva? Gyanta? Más?

Ki fogok pattogni utána? Ha igen, az normális és kb. mennyi idő alatt jön helyre a bőr?

Szőrtelenítés után bekenjem valami krémmel, hogy higiénikusabb legyen/ hogy hidratáljam a bőrt?

Ezekre sajnos nem tudom a választ, segítsetek :) Ja, és kozmetikusnál nem akarok szőrteleníteni, tehát mindenképp otthon szeretném saját magamnak.

2014. nov. 29. 08:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Borotva a legegyszerűbb. Nem feltétlenül fogsz kipattogni, de gyakori. Ne kend be/hidratáld semmivel közvetlenül utána, hanem csak másnap, miután megnyugodott a bőröd.
2014. nov. 29. 09:00
 2/13 anonim ***** válasza:
13%

Semmiképpen se borotváld, orvosok is egészségtelen divatőrületnek tartják. Valószínűleg pedofil hajlamú ffiak találtak ki és mi vakon követjük..

Ollóval vágd rövidre ahol kell.

Szemölcsöket és egyébb fertőzéseket fogsz kapni és szétterjeszteni magadon, gyakori vendég leszel a nőgyógyászaton.

2014. nov. 29. 09:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Második, azért a borotválás nem egyenes út a nemi betegségekhez. A rövidre vágás is egy opció, de a borotválás nem vezet ilyen drasztikus következményekhez.
2014. nov. 29. 09:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Alap higiéniával elkerülhető amivel a második riogat. Semmi bajod nem lesz a borotválástól, a lényeg, hogy tisztálkodj rendesen és rendszeresen. Hogy kipattogsz-e az egyén függő. Én lassan 7 éve borotválom napi szinten és soha semmilyen panaszt nem okozott.
2014. nov. 29. 09:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. nov. 29. 09:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Én kozmetikushoz járok gyantáztatni 3 hetente. Néha bőrradírozok,fürdés után pedig bekenem babaolajjal.
2014. nov. 29. 10:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Egészségtelennek tartják valóban az orvosok, nekem be is szólt durván az egyik, amikor vizsgálatra mentem, hogy "csak nem peepshowba készül fellépni?".

Az olló jó opciónak tűnik.

Szinte biztos hogy ki fog pattogni, viszketni fog és komoly esély van a szemölcsökre is.

2014. nov. 29. 16:12
 8/13 A kérdező kommentje:
de ollóval nem tudom teljesen leszedni...
2014. nov. 29. 17:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Annyira látszik, hogy fogalma sincsen miről beszél aki biztosra állítja, hogy ki fog pattogni, meg szemölcsös lesz... Elárulom, hogy a szemölcsöket vírus okozza, amit nem a borotva termel... Az pedig, hogy ki fog-e pattogni, teljesen egyéni dolog. Pont annyi esély van rá, mint egy férfinál ha az arcát borotválja, minekután ugyanannyira érzékeny bőrterületről van szó...

Ja és én azt sem veszem be, hogy az orvosok mennyire ellene vannak... Több éve dolgozom egészségügyben orvosok mellett, még sebészeten is dolgoztam, illetve szülészeten. Senki soha egy szót nem emelt ez ellen.

2014. nov. 29. 19:07
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsónak is. Van egy olyan érzésem, hogy én kifogok pattogni a borotvától, mert már a bikinivonalat borotváltam és az is eléggé kipattogott, de másodszori borotválás után már kevésbé
2014. nov. 30. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!