Lányok! Mivel szőrtelenítsek ott lent? Ti mit használtok erre?
16/l vagyok, és szeretnék szőrteleníteni. De egyáltalán ciki ha nem szőrtelenítek? Mert igazság szerint nemi életet még nem élek, szóval ezt csak a magam "kedvéért" tenném, nekem kényelmesebb volna úgy szerintem. De epilátorral? Az úgy hallottam elég fájdalmas és utána kipirosodhat, meg más mellékhatásokat okozhat. Vagy ennek mennyi az esélye?
Mindegy, szeretném ha ebben tudnátok segíteni :)
Attól, hogy nem élsz nemi életet, attól még elég viccesen néz ki, ha kilóg a "bajusz" a fürdőruhából :-)
Ugyan milyen mellékhatásokat okozhat az epilátor? Én évek óta azt használok, a legtisztább és leggyorsabb megoldás, valamint a legtartósabb is. Persze, hogy kipirosodik. Miért? A gyantától nem pirosodik ki? Ugyanúgy kitépi. Sokan mondák, hogy mert nem férsz hozzá. Dehogynem. Bár én rutinos vagyok és a normál méretűvel is hozzáférek, nagy terpesz és a bal kezemmel kifeszítem a bőrt. A feszítem úgy ráadásul kevésbé fájdalmas. Viszont létezik keskenyebb fejű gép, kimondottan bikinivonalra. Eleinte az első pár évben előfordul, hogy pár szőrszál a bőr alá nő, de nem mélyen, szinte csak a felső hámréteg alá, azokat könnyen kilehet piszkálni, hogy kifelé nőjenek. Egy idő után elgyengülnek a szőrtüszők, egyre könnyebbé és fájdalommentesebbé válik a "tépkedés".
Ha mégis a kozmetikust választod, szerintem egyáltalán nem ciki, neki ez a dolga, számára ez teljesen természetes. A borotvát javasolnám legkevésbé, megerősödnek tőle a szőrszálak és ha később mégis a gyantázást, epilálást választod, tényleg szenvedni fogsz.
Értem, köszönöm a válaszokat!
Szóval ahogy a válaszokból levettem, az egészet leszedni felesleges, vagy nem éppen higiénikus. És nem is ciki ha meghagyom. Majd gondolkodom még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!