Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Mivel szőrtelenítsek...

Lányok! Mivel szőrtelenítsek ott lent? Ti mit használtok erre?

Figyelt kérdés

16/l vagyok, és szeretnék szőrteleníteni. De egyáltalán ciki ha nem szőrtelenítek? Mert igazság szerint nemi életet még nem élek, szóval ezt csak a magam "kedvéért" tenném, nekem kényelmesebb volna úgy szerintem. De epilátorral? Az úgy hallottam elég fájdalmas és utána kipirosodhat, meg más mellékhatásokat okozhat. Vagy ennek mennyi az esélye?

Mindegy, szeretném ha ebben tudnátok segíteni :)

2014. jún. 27. 10:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen szakembert ajánlanék, mert kizárólag ő tudja kíméletesen és tartósan leszedni a szőrt! Na nem minden kozmetikus csinalja, hanem vannak Olyanok, akik az intimgyantazasra specializaltak magukat. Nem kell szegyellosnek lenni, mivel fogsz kapni egy egyszer használatos papír bugyit, amit felrehuzol gyantázás közben. Én semmilyen otthoni módszert nem ajánlok, mivel az intim területek nagyon érzékenyek és fertőzést is könnyen lehet kapni, ha nem szakszerűen távolítják ek a szőrt. Libkwlek neked helyet, ahol csinaljak ezt. De mashol is van termeszetesen. Csak legyen szakképzett benne a kozmetikus. Mivel rengeteg no szortelenit, sok kozmetikus vállalja.
2014. jún. 27. 14:39
 12/16 anonim ***** válasza:
www.intimkozmetika.hu
2014. jún. 27. 14:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. jún. 28. 11:14
 14/16 Doruss ***** válasza:

Ha nem is akarsz még rendszeresen szőrteleníteni (ami nem baj), akkor is érdemes kicsit kitapasztalni, hogy mi a jó a te bőrödnek.

Én például mindig epilálom. Kínszenvedés, de nekem speciel a borotva az, amit nem bír a bőröm egyáltalán. De olyan szinten, hogy leborotválom (borotvahabbal, krémekkel is próbálkoztam már, hiába)és utána amíg vissza nem nő, az egész vörös és naggyon fáj. Epilátorral 1-2 napig piros, utána tök jó.

Ezzel azt akarom mondani, hogy érdemes kitapasztalni, ne az legyen, hogy pl. strandra mész, vagy nemi együttlétre kerül a sor és előtte való nap esel neki, mert pórul járhatsz, ha nem úgy reagál a bőröd, mint amire számítasz.

2014. jún. 29. 20:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Rátapintottál a lényegre, éppen emiatt aggódom h olvastam h az epilátornak sok mellékhatása van melyeket jobb volna elkerülni. De mondjuk erre nem sok esély van, magam sem tudom h mennyire érzékeny a bőröm. Kicsit tartok az epilátortól, de páran mondtátok hogy jó
2014. jún. 30. 10:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért majd írd meg ,hogy végül mit választottál és hogy vált be.
2014. jún. 30. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!