Lányok! Mivel szőrtelenítsek ott lent? Ti mit használtok erre?
16/l vagyok, és szeretnék szőrteleníteni. De egyáltalán ciki ha nem szőrtelenítek? Mert igazság szerint nemi életet még nem élek, szóval ezt csak a magam "kedvéért" tenném, nekem kényelmesebb volna úgy szerintem. De epilátorral? Az úgy hallottam elég fájdalmas és utána kipirosodhat, meg más mellékhatásokat okozhat. Vagy ennek mennyi az esélye?
Mindegy, szeretném ha ebben tudnátok segíteni :)
Ha nem is akarsz még rendszeresen szőrteleníteni (ami nem baj), akkor is érdemes kicsit kitapasztalni, hogy mi a jó a te bőrödnek.
Én például mindig epilálom. Kínszenvedés, de nekem speciel a borotva az, amit nem bír a bőröm egyáltalán. De olyan szinten, hogy leborotválom (borotvahabbal, krémekkel is próbálkoztam már, hiába)és utána amíg vissza nem nő, az egész vörös és naggyon fáj. Epilátorral 1-2 napig piros, utána tök jó.
Ezzel azt akarom mondani, hogy érdemes kitapasztalni, ne az legyen, hogy pl. strandra mész, vagy nemi együttlétre kerül a sor és előtte való nap esel neki, mert pórul járhatsz, ha nem úgy reagál a bőröd, mint amire számítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!