Miért nem jön meg? Nem vagyok terhes!
12 napja késik ma csináltam első reggeli vizeletből 25 érzékenységű tesztet és negatív lett.
Akkor mitől késhet?
Teszteljek még vagy mostmàr biztosan kizárt a terhesség? (x-epil)
Menj el nőgyógyászhoz.
Szokott késni, kimaradni?
Ha nem, akkor mindenképpen orvos. A menstruáció megváltozása általában valamilyen betegségre, nőgyógyászati problémára utal.
Köszönöm a választ!
Nem szokott kimaradni. Egyszer maradt ki még a legelején egy hónap mikor elkezdtem menstruálni. Szinte minden hónapban 2 nappal később jön meg mint az előtte lévő hónapban. Októberben 34. Napra jött meg.
Van olyan, hogy elmaradt adott hónapban a peteérés valami miatt, de a köv. hónapban megint megjön rendesen
(állítólag belefér a normálisba)
Miért mennél orvoshoz 12 nap után?? micsoda egy ajánlás....
a teszt nem mutatja ki, de az orvos kitapintja, gondolod?...
Na de visszatérve a kérdésre, nem biztos hogy terhes vagy, simán előfordulhat nagy ritkán, hogy kimarad egy.
" Miért mennél orvoshoz 12 nap után?? micsoda egy ajánlás....
a teszt nem mutatja ki, de az orvos kitapintja, gondolod?... "
Te nagy okos! Nem azért kell orvoshoz menni, mert az kimutatja a terhességet, a teszt meg nem.
Hanem azért, mert betegség, nőgyógyászati probléma is okozhatja a menstruáció kimaradást. Pl. ciszta, és nem árt ha minél előbb megtalálják.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ma délután megjött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!