Mitől folyik tej a mellemből, ha nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Kérlek benneteket,akinek volt már hasonló írja meg,h mi volt a probléma vagy,h egyáltalán mitől lehet ez?Eddig nem volt ilyen problémàm,ma este,fürdés után vettem észre.Kis nyomás hatására mind két mellemből tej jön.Nem folyik,csak éppen ahogy megnyomom.Terhes nem vagyok,mostanában kell majd neki megjönni.Az igaz,h az utóbbi időben nagyon ideges vagyok.Mitől lehet ez?2014. nov. 23. 19:33
1/4 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni ezért inkább azt írom fordulj orvoshoz.
2/4 anonim válasza:
Hormonzavar, endokrinológust érdemes meglátogatni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Az endokrinológus minden kórházban rendel?Mêg sosem hallottam róla.Háziorvostól kell kérni beutalót?
2014. nov. 23. 21:12
4/4 anonim válasza:
talán magas prolaktin szint....endokrinológus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!