Pécs! Kaáli Intézet vagy Meddőségi Központ?
Köszönöm a gratulációt! :) Igen, a harmadik stimu volt. És nagyon boldogok vagyunk, alig merjük elhinni, hogy tényleg sikerült.
Nekem is mindig alacsony volt a progim és alig volt spontán peteérésem. Én úgy vettem észre, hogy a nőgyógyászok nem nagyon foglalkoznak azzal, hogy pl miért alacsony a progi.Mondjuk a meddőségiben sem mennek utána a dolgoknak, mivel úgyis adnak progipótlást.
Drukkolok, hogy nagyon hamar sikerrel járjatok!
Egy ismerősöm is ugyanígy volt, a nőgyógyásza stimulálta és az első hónapban sikerült a baba.
Biztosan tudnak segíteni! Majd meglátod, mindenki kedves és segítőkész a közpintban. Én nem a Várnagy doktorhoz járok, de sokan dícsérik őt! Majd írd meg, milyen volt az első konzultáció!
Én auguaztus elejére vagyok kiírva.
Drukkolok nektek! :)
Köszönöm, igen, rendben vagyunk. Tegnap töltöttük be a 10. hetet. :)
Ti hogy álltok?
Igen, jó lesz végre túl lenni a kritikus időszakon. Bár teljesen szerintem akkor sem leszek nyugodt. Én a beültetéstől táppénzen vagyok, nem is megyek már vissza dolgozni, nem szeretnék semmit kockáztatni.
Annyit érzek, hogy kényelmetlen a nadrágom, egyre többször ki kell gombolnom, hányingerem van, hol jobban, hol kevésbé és rettenetesen fáradt vagyok mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!