Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pécs! Kaáli Intézet vagy...

Pécs! Kaáli Intézet vagy Meddőségi Központ?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok?

2014. nov. 24. 19:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon nagy gratula! :-) 1 baba van? Ez volt az első lombikotok? Nálam minden hormon rendben volt, kivéve a progeszteron. Az nagyon alacsony. A nőgyógyászom 3 hónap stimulációs hónapot javasolt. Nem tudom hogy maradja-e nála, vagy felkeressem-e az intézetet :-( Annyi pro és kontrát olvastam már.
2014. dec. 28. 09:15
 12/20 A kérdező kommentje:
Bocsi már emlékszem hogy a harmadik volt. Gondolom nagyon nagy jó esett le a szívetekről. :-)Furcsa hogy nálatok se volt elvileg olyan nagy gond, és mégse segített pl. az inszemináció és a gyógyszeres kezelés.
2014. dec. 28. 09:17
 13/20 anonim válasza:

Köszönöm a gratulációt! :) Igen, a harmadik stimu volt. És nagyon boldogok vagyunk, alig merjük elhinni, hogy tényleg sikerült.

Nekem is mindig alacsony volt a progim és alig volt spontán peteérésem. Én úgy vettem észre, hogy a nőgyógyászok nem nagyon foglalkoznak azzal, hogy pl miért alacsony a progi.Mondjuk a meddőségiben sem mennek utána a dolgoknak, mivel úgyis adnak progipótlást.

Drukkolok, hogy nagyon hamar sikerrel járjatok!

Egy ismerősöm is ugyanígy volt, a nőgyógyásza stimulálta és az első hónapban sikerült a baba.

2014. dec. 28. 21:31
 14/20 A kérdező kommentje:
Ma felhívtam a Pécsi Központot. Februárra kaptunk időpontot, Várnagy doktorhoz. Remélem rajtam is tudnak majd segíteni. Addig meg marad a várakozás :-) Elhiszem hogy örültök. Mire vagy kiírva? :-) Egy babát ültettek vissza?
2014. dec. 29. 15:33
 15/20 anonim válasza:

Biztosan tudnak segíteni! Majd meglátod, mindenki kedves és segítőkész a közpintban. Én nem a Várnagy doktorhoz járok, de sokan dícsérik őt! Majd írd meg, milyen volt az első konzultáció!

Én auguaztus elejére vagyok kiírva.

Drukkolok nektek! :)

2014. dec. 29. 21:52
 16/20 anonim válasza:
Jaj, erre elfelejtettem válaszolni: két babát ültettek be, de csak egy maradt velünk.
2014. dec. 29. 21:55
 17/20 A kérdező kommentje:
Minden rendben veletek? Babával? :-)
2015. jan. 9. 19:28
 18/20 anonim válasza:

Köszönöm, igen, rendben vagyunk. Tegnap töltöttük be a 10. hetet. :)

Ti hogy álltok?

2015. jan. 12. 15:12
 19/20 A kérdező kommentje:
Akkor nemsokára vége a "kritikus" időszaknak. :-) Dolgozol? Vagy otthon vagy táppénzen. Érzel már valamit abból hogy terhes vagy? :-) Nálunk várakozó idő van, egy hónap múlva megyünk a központba, arra van időpontunk.
2015. jan. 14. 09:52
 20/20 anonim válasza:

Igen, jó lesz végre túl lenni a kritikus időszakon. Bár teljesen szerintem akkor sem leszek nyugodt. Én a beültetéstől táppénzen vagyok, nem is megyek már vissza dolgozni, nem szeretnék semmit kockáztatni.

Annyit érzek, hogy kényelmetlen a nadrágom, egyre többször ki kell gombolnom, hányingerem van, hol jobban, hol kevésbé és rettenetesen fáradt vagyok mindig.

2015. jan. 16. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!