A különböző meddőségiket szeretném összehasonlítani, hogy könnyebb legyen választanunk: leírnátok a tapasztalataitokat?
Figyelt kérdés
Érdekelne minden, amit fontosnak tartotok.
De a lényeg hogy
-mennyi idő a várólista,
-mi a protokoll,
-milyen vizsgálatokat fogadnak el / kérnek,
-mi mennyibe kerül,
-mennyire tesznek meg mindent,
-mennyire rugalmasak (csak délelőtt van ultrahang, vagy ha úgy melózok, mehetek-e délután is pl.)
-és hogy mi a statisztika az eredményességet ismerően (hányadik lombik sikerül).
2013. aug. 2. 22:55
2/7 anonim válasza:
Robert károly.
Tapasztalat a bnőmé, de azt tudom h probléma megoldva :)
3/7 anonim válasza:
Kaali Intezet.
Minden, amit kerdeztel, maximalisan igaz.
4/7 anonim válasza:
Mi anno a Dévaiba jártunk,meg voltunk elégedve mindennel.Ahogy bejelentkeztünk,következő hónapban már kezdtünk is. Vitt eredményeket elfogadták,az első konzultációért kellett fizetni,utána már írta is fel a szurikat.Onnantól nem kellett fizetni,addig az uh-ig,ami igazolta a terhességet.Utána kellett keresni dokit,aki a terhesgondozást végzi.Én csak jókat mondhatok róla,elsőre összejöttek a trikrek.
5/7 anonim válasza:
Mi is a Dévai Intézetbe járunk. Én is csak hasonlókat tudok mondani róla,mint az előttem ìró. A Kaálival szemben nem kell hónapokig várni. A légkör barátságos, az ott dolgozók kedvesek. Várni ugyan kell, de kibírható.
6/7 anonim válasza:
Énis a Dévaiba járok,most fogok kezdeni ujra.Ugyanezeket tudom elmondani énis.Csak jokat.
7/7 anonim válasza:
Mi a pécsi meddőségibe járunk. Ha jól emlékszem, március elején jelentkeztem be, március közepére már kaptunk is időpontot. Pont a menzeszem 3-dik napján voltam, úgyhogy rögtön el is tudtam menni a 3-dik napi vérvételre. A ciklus közepén csináltak egy UH-ot, a 21 napon szintén vérvétel. Utána nem sokkal a párom is kapott időpontot spermavizsgálatra. Júniusban voltam laparoszkópián, illetve méhtükrözésen. De kaptam volna előbb is időpontot, csak az nekünk nem volt jó, mert elutaztunk. Azóta várjuk a csodát. Most úgyis szabadságolások vannak, szerintem szeptemberben visszamegyünk, hogy mi a doki véleménye. Egyébként a recepción kedvesek, viszont bent a dokinál sajnos futószalagon működik minden. Eddig kb 2x5 percet voltunk bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!