Ha csak úgy éred el villanykörtét cserélni, hogy magassarkúban/talpúban vagy és egyik lábad a mosogató párkányon, másik a gáztűzhelyen terpeszben, kicserélnéd?
Ez a csaj... :D De legalább hív szerelőt, eddig akármit csináltunk, nem akarta rászánni magát, de egyébként meg se hallgat egyikünket se, csak nyomja a szöveget, hogy itt ég ki, ott nincs áram, stb. stb...
Csinálj amit akarsz, tőlünk teljesen függetlenül írsz, hát gyertyázz. Őseink is kibírták valahogy áram nélkül.
de olvasom, de nem segít.
amúgy sem lenne pénzem a foglalatra, meg szerelőre, senkire, fizuig van eer forintom és a fizu egyből menni fog a tartozásokra.
a másik az üveg elvileg nem vezeti az áramot, csak a körtét kell fogni, és nem ráz meg.
harmadik voltak itt az eonosok, ingyen megcsinálták a kinti órát, van áramom, szóval hívtam szerelőt, amit tudtam.
a foglalatos dolgot, az eonosok is mondták szójak a főbérlőnek én meg ismerem a főbérlőt, ordibálva rám fogja hárítani, meg sem fog mozdulni, nem is szólok neki.
csak hosszú lett volna mindezt leírni, amikor gyertyával kell fürdeni, leolvadt az egész hűtőm, hajam az égnek áll és nyugodtan itt álljak neki magyarázkodni.
de természetes figyelem, olvastam a válaszokat
köszönöm
most szoba konyhásban vagyok
még gyűjtögetek sajátra, ez annyiban a legjobb, hogy ennél olcsóbb biztos nincs, inkább, mint hitel egy újon.
átszámoltam, jobb erre kiadni és kicsit szenvedni, de annál kevesebb lesz a törlesztője a másiknak
röviden inkább a megtakarítás most, mint egy hitel
összeköltözősdi..
háát...
éltem már alkoholista csajjal, éltem már lopóssal is, valahogy elment a kedvem
Néha viselkedik úgy is, mindig szimatol, csináltam-e valami rosszat... :D Mert eredetileg ő bérli, én csak betársultam.
Na de visszatérve, reméljük alakul valahogy a sorod, sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!