Ha csak úgy éred el villanykörtét cserélni, hogy magassarkúban/talpúban vagy és egyik lábad a mosogató párkányon, másik a gáztűzhelyen terpeszben, kicserélnéd?
Figyelt kérdés
létrám sincs, székem sincs, de ez utóbbiról el sem érném2014. nov. 24. 12:04
1/54 anonim válasza:
ki, ha nagyon félsz előtte nyomd le a villanyórát!
2/54 anonim válasza:
"egyik lábad a mosogató párkányon, másik a gáztűzhelyen terpeszben" - belegondoltam ... nem nézhetném meg ezt a mutatványt valahol? :)
3/54 A kérdező kommentje:
ahhoz is fl kellene mászni :)
amúgy a leeséstől félek, nem tudom mennyire stabil a talpnak
nincs mibe kapaszkodni, ha dőlnék
2014. nov. 24. 12:09
4/54 A kérdező kommentje:
ja meg a mosogatópárkányról nem merek átlendülni a gáztűzhelyre (egymással szemben vannak)
de ha más is olyan bátor..
2014. nov. 24. 12:11
6/54 anonim válasza:
Én nem merném -
Nem éri meg, ha leesnél
7/54 anonim válasza:
Nem cserélném ki, hanem vennék egy létrát.
8/54 anonim válasza:
Én is így szoktam körtét cserélni, nagyestélyiben, magassarkúban, ezek nélkül túl egyszerű lenne.
9/54 A kérdező kommentje:
mindenki csak ígérget
a létrát egy hónapja hozzák
aki meg felajánlotta kicseréli az is nagyon jön aha
2014. nov. 24. 12:18
10/54 anonim válasza:
Magassarkúban akarsz felmászni? Tuti nem vagy normális, ki ne törd a nyakad... Inkább kérj segítséget a szomszédtól, vagy gyújts gyertyát míg nem látogat meg rokonod... :D Mezítláb amúgy is biztosabb, a magassarkú is csupán úgy emel rajtad, mintha lábujjhegyen állnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!