Ha csak úgy éred el villanykörtét cserélni, hogy magassarkúban/talpúban vagy és egyik lábad a mosogató párkányon, másik a gáztűzhelyen terpeszben, kicserélnéd?
Figyelt kérdés
létrám sincs, székem sincs, de ez utóbbiról el sem érném2014. nov. 24. 12:04
31/54 A kérdező kommentje:
dehogyis.
elegem van.
2014. nov. 24. 13:38
32/54 anonim válasza:
De legalább meg van a probléma forrása. És a magasban való balerinázás sem új már neked, így könnyen kicseréled majd a konyhait is. :)
33/54 anonim válasza:
Energiatakarékos izzót vegyél legközelebb
Az hátha nem megy ki olyan hamar
34/54 anonim válasza:
figyelj, azért az nem játék ám, hogy ha szar a foglalat, akkor alufóliát tekerünk az izzóra!
35/54 A kérdező kommentje:
amúgy most az volt a lényeg hogy jó nagy fénnyel világítson, elegem van a sárga fényesdiből
100 wattosat vettem, ami addig tartott
a foglalatot végképp nem tudom kicserélni, a falba van csavarozva dupla foglalatos, vagy milyen, meg én arra nem költök, nem az enyém
2014. nov. 24. 14:49
36/54 anonim válasza:
Igazad van, hátha megráz az áram, végülis csupán az életeddel játszol, mi az...?
37/54 anonim válasza:
a biztosítékot most azért csapta le, mert az alufóliád rövidre zárta a foglalatban a fázist és a nullát
38/54 anonim válasza:
te nem vagy szerintem normális egyébként. azt ugye tudod, hogy az életeddel játszol? és ha egyedül élsz, meg sem fognak találni.
39/54 A kérdező kommentje:
gyertyázok
sehol nincs áram
a laptop aksi sem tudom meddig bírja
a kinti biztosítékot sem lehet felkapcsolni
2014. nov. 24. 19:24
40/54 anonim válasza:
villanyszerelőt kell hívni. még mindig jobb, hogy kicsapódott a biztosíték, mint hogy megrázott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!