Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lagyekserv noknel- menstruacio...

Lagyekserv noknel- menstruacio alatt jobban faj?

Figyelt kérdés
Nagy valoszinuseggel lagyekservem van, bar meg nem lett diagnosztizalva. Altalaban nem faj, es csak nagyon kicsi csomot lehet kitapintani. De menstruacio alatt jobban erzem, hogy faj es feszul. Voltam mar orvosnal vele, de mivel akkor nem fajt, kitapintani is alig lehetett, igy azt mondta, hogy ha rosszabb lesz menjek vissza. Addig nem kell csinalni vele semmit. Egyebkent edzes utan szokott meg fajni, foleg ha nagy sulyokkal edzek. Szoval emiatt is gondolom hogy serv lehet. Kertem idopontot megint az orvoshoz, hogy jobban megvizsgaljak mi lehet a gond. Volt valakinek mar ilyen tapasztalata? Mi volt a megoldas? Mutet?
2014. nov. 22. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Már bocs, de épeszű orvos nem mond olyat, hogy nem kell vele semmit csinálni, míg nem fáj. Minekután kizáródhat és akkor sürgősséggel operálni kell, ezért általában elébe mennek a bajnak és tervezetten megcsinálják. Szerintem menj el sebészetre és nézesd meg.
2014. nov. 22. 13:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Az orvos szerint nem serv. Valoszinuleg csak vmi mirigy gyulladt be. Beutalt vervetelre es ultrahangra, januarban megyek ultrahang vizsgalatra. A vervizsgalat nem mutatott ki semmilyen rendellenesseget. De amit tapasztalok, az az hogy menstruacional jon elo csak a problema, fajdalom a szemeremdombon, egy enyhe kidudorodas. Kb 3-4 honapja minden verzesnel ez van. Vmi otlet, hogy mi lehet?
2014. dec. 24. 17:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak azert osztom meg, mert masnak is jol johet. Vegul kiderult, hogy tenyleg nem serv. Az ultrahangos vizsgalat utan endometriozissal diagnosztizaltak. Ezert faj annyira a menstruacio alatt. Szoval csak azert irtam le, hatha segit masnak is, aki hasonlo tunetektol szenved...
2015. febr. 26. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!