Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi időm van még, hogy...

Mennyi időm van még, hogy ezeket megcsináljam?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtünk bele a baba projektbe.Nem tervezett volt, csak úgy jött.Viszont fogászatra kellne mennem, tüdőszűrőre stb.Ezeket még gyórsan elvégezhetem vagy mostmár várjam ki, hogy egyáltalán teherbe estem-e vagy nem esetleg ha igen akkor már csak aterheség után vágjak bele ezekbe?Illetve ha vitaminokat akarok szedni pl.Elevit akkor azt csak receptre lehet kapni, vagy magamtól is elkedhetem?
2010. jan. 29. 06:31
 1/4 capslock válasza:
Nővérem is szedte az Elevit tablettát. Ha jól emlékszem,ez recept nélkül kapható,mivel nem minősül gyógyszernek. A másik kérdésre nem nagyon tudok válaszolni,mivel nekem még nincs babám. De a tüdűszűrőt én hanyagolnám terhesség utánra.
2010. jan. 29. 06:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogorvoshoz gond nélkül, Elevitet recept nélkül kapsz a patikában, de a tüdőszűrőt inkább várd meg, hogy megjön-e a menzeszed. Bár, rengeteg nő tudtán kívül, frissen fogant babával volt már tüdőszűrőn következmények nélkül, de jobb az óvatosság.
2010. jan. 29. 07:00
 3/4 A kérdező kommentje:
De még nem vok terhes, mert még csak tegnap kezdünk bele,de ha mondjuk sikerült a megtermékenyülés ami kb 1 hét mire kiderül,addig még lehet ilyen gyógyszeres, röngenes dolgokat csinálni?Vagy már ilyenkor is veszélyes lehet?
2010. jan. 29. 07:02
 4/4 A kérdező kommentje:
bocsi 1-2 hét mire kiderül.
2010. jan. 29. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!