A nőgyógyászomnak mondhatom ezeket a problémáimat?
Mindenképpen mond el neki, akár PCOS-ra is utalhat a dolog, de az is lehet, hogy olyan gyógyszert szedsz, aminek ez a mellékhatása. SZTK-ban is találhatsz ugyanolyan lelkiismeretes nőgyógyászt, csak sajnos kitartóbb keresgélés és több szerencse kell hozzá, én pl. az I. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán találkoztam eddig a leglelkiismeretesebb orvosokkal, pedig ott tényleg futószalag az egész ellátórendszer (2 beteg fekszik paravánnal elválasztva, 2 vetkőzik, 2 ül a váróban.. ).
Esetleg amit még érdemes átgondolnod és ami a problémádhoz tartozhat: vannak-e hangulatingadozásaid, esetleg a szokásosnál gyakrabban vagy-e kimerült, levert?, hullik-e a hajad?, van-e bármilyen rnedzsertelen vérzésed vagy bármilyen gond a menstruációddal? horkolsz-e? túlsúlyos vagy-e?
Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor azt is mond el a nőgyógyászodnak, ezek mind a problémádhoz tartozhatnak.
Rendben,akkor megmondom neki,köszönöm:)
Egyébként semmilyen más problémám nincs,a menzeszem teljesen rendben van,nem szedek semmilyen gyógyszert sem,nem vagyok elhízva,nincsenek hangulatingadozásaim,max.menzesz előtt,semmi egyéb,csak ez a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!