Lányok! Mit tehetek ezellen? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Már napok óta úgy érzem folyamatosan kell pisilnem, mégsem vagyok rá képes. Borzasztó érzés, és kb. mindig délutánra múlik el, miután megiszok 1-1,5 l vizet. Sürgős segítség kellene mert nem bírom már ezt. Előre is köszönök minden választ.2014. nov. 16. 13:16
1/6 A kérdező kommentje:
L/15, ha ez számít
2014. nov. 16. 13:20
2/6 anonim válasza:
Anyukám küzdött ezzel, nála valami belső gyulladást találtak, egy doboz gyógyszer után többé nem jött elő.
Mióta tart? Orvosnál jártál?
3/6 anonim válasza:
Orvos! Valószínűleg felfáztál.
Menj el a háziorvoshoz, ő majd továbbküld, ha kell még esetleg máshova is menni (nőgyógyászat, urológia).
4/6 A kérdező kommentje:
nem tudom mióta tart, néha előjön, néha nem.
orvoshoz nagyon nem szeretnék elmenni, mármint nőgyógyászhoz. háziorvos nem elég? :(
2014. nov. 16. 13:25
5/6 anonim válasza:
Mi a baj a nőgyógyásszal? Ha nem voltál még, akkor mondom, hogy kár félni. A vetkőzés-öltözés tovább tart, mint maga a vizsgálat.
A fogorvoshoz képest a nőgyógyásznál tett látogatás kellemes. :)
6/6 anonim válasza:
Lehet hogy neked kellemes a nőgyógyász, de nekem igencsak ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!