Sulis stressztől és hogy rá stresszeltem arra hogy nem jött még meg a sport hirtelen abba hagyásából következhet az hogy késik a mensim?
Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 22:51
1/1 anonim válasza:
igen,fiatal korban néha előfordul hogy kimarad a mensi,vagy akár előbb,akár később jön meg,vagy hosszabb ideig eltart mint amit megszoktál.De felfázástól,idegességtől is előfordulhat.
Nekem 11 évesen jött meg és annó 10-12 napig eltartott az első pár évben.Gondolj most bele a hónap elején megjött pl okt 1-jén(eltarott okt 12-éig akár)és október 27-én (mivel a mensi elő napjától 21-28 napra rá megjön újra)ismét meg volt.
Az első pár évben néha elég zavarosan tud megjöni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!