Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik? 16/l

Miért késik? 16/l

Figyelt kérdés
Még márciusban hirtelen leadtam 6 kg-ot, akkor sokáig kimaradt, anya elvitt nődokihoz és aggódott, nem vagyok-e anorexias. 59 kg voltam, most 53-54 a 164 centimhez. De így jól érzem magam, eszem ágában sincs tovább fogyni. A doki adott egy tablettát, attól meglett, de csak egy alkalommal kellett bevenni. Azt követően 3x is jött a magától, rendes időben, de most 3 napja késik.

2014. okt. 27. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem épp most volt, hogy közel 3 hetet késett. Szerintem ha ez nem gyakran fordul elő, akkor nem lehet baj.
2014. okt. 27. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
3 nap még semmi, ennyi bármitől lehet. Okozhatja a fogyás amit említettél, de számtalan más dolog is, pl. stressz, időjárás, ilyenek. 16 évesen még az is lehet, hogy nem állt be teljesen. Semmi bajod nincs, ez gyakran megesik.
2014. okt. 27. 20:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. okt. 27. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Még ha 1 kimaradna, az is normális lenne.
2014. okt. 28. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!