Sokszor képtelen vagyok visszatartani a pisilést, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Lehet a 72 órás tabi mellékhatása?2008. aug. 14. 17:33
11/15 A kérdező kommentje:
*se=és
2008. aug. 19. 10:05
12/15 anonim válasza:
A tünetek két irányt mutatnak. Ha a húgycsőnyílásod csíp pisiléskor, akkor az húgycsőgyulladás, vagy irritáció jele. Ha pedig pl. a hideg miatt kell azonnal pisilned, akkor ez idegi hatásra keletkezik, mert a hidegérzet a vegetativ idegrendszerben a hólyag erős összehúzódását válthatja ki (vagyis hirtelen pisilned kell), ha az idegi szabályozás pl. a hidegre túlérzékennyé válik. De ugyanígy kiválthatja idegesség, ijedtség vagy félelem is. Volt olyan, hogy pl. idegesség miatt kellett pisilned? - És olyan, hogy elmúlt az inger, amikor megnyugodtál, vagy hidegről melegre értél?
13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem kevés az esélye, hogy idegalapon történjen a dolog, mivel teljes stresszmentes helyzetekben esett meg mindez... És nemigen volt olyan hogy elmúljon a meleg hatására... Mostanában viszont (úgy kb két÷három napja) nem jelentkezett megint... Szóval most minden normális... Még egy dologra gondoltam ami esetleg okozhatta... Nemrég menstruáltam, s annak befejezte után úgy kb 5 napra szükségessé vált egy véletlen következményeképpen a 72 órás tabi bevétele. Meg is hozta a menstruációt, ám mivel nemrég végeztem az előzővel igencsak csekély volt a vérzés mennyisége. S mikor normál esetben úgy érzi az ember, hogy most távozik belőle a vér, nekem most az a bizonyos folyadék távozott, s ebből következőleg pisilésnek nevezné az ember
2008. aug. 20. 10:34
14/15 anonim válasza:
- Vagyis az történt, hogy bepisiltél egy kicsit, de nem annak érezted, és összetévesztetted a vérzéssel? És amikor nem szedtél tablettát, akkor minden rendben volt? Hányszor szoktál pisilni általában egy nap, mikor minden rendben volt, és hányszor, mióta a tablettát szeded? Mégis lehet, hogy a tabletta az oka, de szerintem nem csak ez.
15/15 A kérdező kommentje:
Pontosan... de mostmár rendben van a dolog, nagy a gyanúm, hogy tnyleg a tabletta okozta, mert miután elmúlt a hatóideje elmúlt a hirtelen pisilési érzés is :)
2008. aug. 25. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!