Debrecenben tudtok ajánlani normális, nem durva nőgyógyászt, aki végig is hallgat?
Figyelt kérdés
Elég sok nőgyógyásznál jártam (igaz, Debrecenben csakegynél) de eddig mindig megalázó tapasztalataim voltak. Lekezelően és durván bántak velem, ami miatt aztán nem is mertem elmondani az összes problémámat, pedig nagyon-nagyon zavaró, az életemet megkeserítő dologról van szó.
Ismertek olyat, aki normális, türelmes, és nem "ciki" nála elmondani a kínos dolgokat?
2014. nov. 14. 21:13
11/14 anonim válasza:
Végül akkor kihez mentél (mész)?
12/14 anonim válasza:
Aranyosihoz tudsz menni az Otiba is ingyen.
13/14 A kérdező kommentje:
Még nem mentem senkihez, előbb megpróbálok összespórolni egy kis pénzt
2014. nov. 21. 20:38
14/14 anonim válasza:
Menj be az otiba,kérj időpontot,Aranyosi Jánoshoz.Ha nem vársz babát,akkor oda mész akihez szeretnél.Ingyen megvizsgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!