Mivel mosakodjak intim területen?
Figyelt kérdés
Régebben Lactacydot használtam,de attól viszkettem,irritált,és gombás fertőzésem lett.Utána sokáig tusfürdővel mostam le magam ott,és nem volt vele gond.Aztán elkezdtem fogamzáságtlót szedni,szexuális életet élni,a gyógyszer miatt folyamatos fertőzéseim lettek.Vettem gyógyszertárban mosdókenőcsöt,ez be is vált,de egy hosszú nap után vagy menstruációkor nem veszi el a "kellemetlen szagokat",nem éreztem magam elég tisztának.
Most szeretnék valami jó megoldást keresni,de tanácstalan vagyok.Tusfürdőt,szappant nem javasolják,a Lactacyd nem vált be nálam,és nem szeretnék újabb gombát,ha végre sikerült leküzdenem nagy szenvedések árán.
2014. nov. 13. 19:20
1/1 anonim válasza:
Hosszú nap, mentsruáció után természetesen a kellemetlen szag. Azt nem tudod elnyomni semmivel. Szerintem térj vissza a tusfürdőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!