Nagyon ciki, ha ritkán 2 napig használok egy bugyit, de úgy, hogy minden nap tisztasági betétet is többször cserélek?
Figyelt kérdés
Egyszeri esetekre gondolok, hogy utazáskor elfelejtettem több bugyit vinni,nem fér bele az időbe újakat venni, vagy épp nem hoztam annyi plusz pénzt, és nem készülök semmi olyan helyre menni,ahol kellemetlenség érne, tehát nem megyek közben nőgyógyászhoz, nem leszek pasival, tehát csak én tudnám a dolgot.
Úgy, hogy nincs menstruáció, nincs bő folyásom, tehát teljesen normális körülmények között.
Tisztasági betétet pedig napi 2X cserélnék.
2014. nov. 12. 12:17
11/13 anonim válasza:
Ilyen életmóddal nagyon hamar szét fogsz esni. A bugyival kapcsolatban pedig, ha így élsz nem értem miért csinálsz ebből ekkora ügyet. Szükség törvényt bont. Nem cseréltél bugyit. Na és? Ha nem látja senki, akkor kit érdekel, büdös ettől még nem leszel, intim törlőkendő is van, egyszer majd szerezz be egy csomaggal.
12/13 A kérdező kommentje:
Lehetőségeimhez mérten próbálom higiénikusan elintézni a dolgot, nem dől össze a világ, persze nem komfortos, de ez van.
2014. nov. 12. 13:51
13/13 anonim válasza:
Még 18 évesen amikor felkerültem koliba, akkor volt olyan, hogy hosszú lett az este, máshol aludtam, másnap iskola. Akkor 2 napig ugyanaz a bugyi :D
Viszont az első után volt annyi eszem, hogy a táskámban legyen egy plusz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!